سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

موج جدیدملخ های صحرایی از سمت عربستان در راه است

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاوری استان فارس گفت: خبرهای خوبی از کشور های همسایه مخابره نمی شود و احتمال اینکه شاهد ورود موج جدیدی از ملخ های صحرایی از سمت عربستان به کشور باشیم وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۰ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 26
کد خبر: ۹۴۶۳
به گزارش راهبرد معاصر ،حمید دبیری بیان داشت: مبارزه با این آفت کشاورزی در شهرستان های داراب و خنج همچنان ادامه دارد اما شرایط در شهرستان هایی که مورد هجوم ملخ قرار گرفته بودند به صورت طبیعی درآمده است با این حال رصد و پایش اراضی فارس در حال انجام است و این کار تداوم دارد.
وی، افزود: بیش از 2 هزار و 250 هکتار از اراضی کشاورزی استان فارس به صورت زمینی و افزون بر 550 هکتار از این اراضی از طریق هوایی سمپاشی شده است.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاوری استان فارس ادامه داد: ملخ های صحرایی تا کنون 9 مرتبه به عرصه های منابع طبیعی این استان هجوم برده اند اما این تهاجم ها هیچگونه خسارتی به اراضی کشاورزی وارد نکرده است لیکن رصد و پایش اراضی متوقف نخواهد شد و تا پایان تیرماه 98 رصد و مقابله با ملخ های صحرایی ادامه خواهد داشت.
او اظهار داشت: اگر مبارزه با پوره های ملخ های صحرایی صورت بگیرد شرایط در استان قابل کنترل است اما خبرهای خوبی از کشور های همسایه مخابره نمی شود و احتمال اینکه شاهد ورود موج جدیدی از ملخ های صحرایی از سمت عربستان به کشور باشیم وجود دارد.
دبیری اضافه کرد: تا کنون خسارتی به مزارع و باغ های استان فارس وارد نشده است و با توجه به این که این ملخ ها به نور علاقه مند هستند بیشتر به سمت مناطق شهری حرکت کرده اند.
وی افزود: میزان تغذیه روزانه ملخ های صحرایی 500 گرم است و از تمام محصولات زراعی و باغی تغذیه می کنند اما گونه های زراعی همچون گندم و جو از جمله ارقامی هستند که مورد توجه این آفت است.
دبیری در بخش دیگری از مطالب خود اظهار داشت: با توجه به این که سمپاشی در اراضی منابع طبیعی هم صورت گرفته است، دامداران باید از چرای دام در مناطقی که ملخ ها به دلیل سمپاشی از بین رفته اند، خودداری کنند.
او گفت: همچنین مردم باید از خرید ملخ های مرده پرهیز کنند اما اگر علاقه مند به مصرف ملخ هستند حتما زنده گیری و سپس آن را مصرف کنند.
ملخ‌های زرد رنگ صحرایی (دریایی)، گروهی از ملخ‌های پرنده هستند که بزرگی آنها حدودا به 15سانتی‌متر می رسد و در زمره مضرترین حشرات به شمار می آیند.

ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار