انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟

انتقاد شدید نماینده مجلس از عملکرد دولت روحانی

انتقاد شدید نماینده مجلس از عملکرد دولت روحانی حجت الاسلام حسن شجاعی با اشاره به عملکرد دولت تدبیر و امید، گفت: دولت روحانی اولین کاری که می‌خواست انجام دهد، رفع تحریم‌ها از طریق توافق با غربی‌ها بود که این اقدام را از ابتدای دولت و در سال ۹۲ آغاز کردند اما تا پایان کار دولت هم نتوانستند آن را به سرانجام برسانند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۸ - ۰۴ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 July 26
کد خبر: ۹۶۶۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت: دولت سیزدهم کار سختی برای رفع مشکلات در پیش دارد و دولت روحانی در هیچ زمینه‌ای کارنامه قابل قبولی از خود به جا نگذاشت.

 

حجت الاسلام حسن شجاعی با اشاره به عملکرد دولت تدبیر و امید، گفت: دولت روحانی اولین کاری که می‌خواست انجام دهد، رفع تحریم‌ها از طریق توافق با غربی‌ها بود که این اقدام را از ابتدای دولت و در سال ۹۲ آغاز کردند اما تا پایان کار دولت هم نتوانستند آن را به سرانجام برسانند.

 

وی بیان کرد: در واقع دولتمردان در اولین کار خود هم موفق نبودند و مابقی کارهای کشور را هم شخص رئیس جمهور و دیگر اعضای دولت کاملاً رها کردند و فقط توجه‌شان به مذاکرات و برجام بود که در این زمینه هم به جایی نرسیدند.

 

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: هر بخشی از کشور را که نگاه می‌کنید، متوجه می‌شوید که وضع بهم ریخته‌ای دارد و یکی از مصادیق آن قطع شدن مکرر برق و بی نظمی در آن است. این مشکلات ناشی از سوءمدیریت هشت ساله دولت است.

 

نماینده مردم ابهر در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: این دولت نه تنها نتوانست بحث مذاکرات را به سرانجام برساند، بلکه از سایر کارهای کشور هم غافل شد و بر این اساس آنان نمی‌توانند ادعا کنند که شرایط کشور عادی است. در همه جا نوعی ناکارآمدی و به‌هم‌ریختگی وجود دارد.

 

شجاعی با بیان اینکه کار دولت آینده برای حل مشکلات کشور بسیار سخت است، متذکر شد: دولت مستقر، شرایط کشور را به وضعیت بسیار نامطلوبی رسانده است و دولت سیزدهم باید اقدامات اساسی و مهمی را برای حل مشکلات کشور انجام دهد.

 

رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی متذکر شد: ما یادمان نمی‌رود روحانی در زمانی که می‌خواست رئیس جمهور شود و در هشت سال پیش می‌گفت خزانه خالی است و دولت وی کشور را با وضعیت سختی تحویل گرفته است و مدام مشکلات را گردن دولت قبلی می‌انداخت، اما سید ابراهیم رئیسی چنین روحیه‌ای ندارد.

 

نماینده مردم ابهر در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: روحانی در اولین نشست خبری خود در سال ۹۲، اعتراض به عملکرد دولت سابق را به عنوان یک کلیدواژه در صحبت‌های خود مطرح می‌کرد اما رئیسی تاکنون در اظهارات خود هیچ تعریضی به دولت مستقر نداشته است و این نگاه، نوید یک دولت کارآمد را می‌دهد.

 

وی گفت: یکی از مصادیق ضعف دولت، بحث عدم ساماندهی بازار بورس است که ما با یک جیب‌بری رسمی مواجه شدیم. همه این مصادیق به خوبی موید آن است که دولت سیزدهم کار سختی را در پیش دارد و دولت روحانی در هیچ زمینه‌ای کارنامه قابل قبولی از خود به جا نگذاشت.

 

شجاعی تاکید کرد: حتماً نهادها و دستگاه‌های نظارتی باید با بانیان وضع موجود برخورد جدی کنند و اگر تخلف و یا ترک فعل جدی از سوی فرد و یا نهاد و دستگاهی وجود داشته است، حتماً باید مورد رسیدگی قرار گیرد./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار