نظام مسائل انقلاب اسلامی در دولت انقلابی سیزدهم
هیات اندیشه ورز هویت اجتماعی انقلاب اسلامی با حضور جمع کثیری از اساتید و صاحب نظران ایران اسلامی، با هدف تحقق اهداف مذکور و یاری نمودن دولت انقلابی تلاش مینماید راهبردها و راهکارهایی را در مسائل بنیادین، ضروری، محوری و کاربردی دارای اولویت در حل معضلات اجتماعی در دهه پنجم انقلاب اسلامی، با غیرت انقلابی و رویکرد مردمی و تخصصی، با امید اثربخشی در تصمیمات، با اعلام مواضع مستمر، به دولتمردان و کارگزاران ایران اسلامی هدیه نماید.
به گزارش راهبرد معاصر، با عنایت به لبیک عمومی ملت به ندای امام جامعه و حضور حماسی در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با انتخاب آیت الله رئیسی در تقویت پایه های نظام اسلامی؛ نوید بخش دوران جدیدی از تاریخ انقلاب اسلامی با بازگشت به آرمانهای انقلاب اسلامی و انتصاب کارگزاران شایسته در تراز انقلاب اسلامی، در تحقق گام دوم انقلاب گردید.
اینک ضرورت تاریخی ایجاد دولت قوی و اقتدار آفرین با هدف ارتقاء کارآمدی و ارتقاء رضایتمندی عمومی در جهت افزایش سرمایه اجتماعی انقلاب اسلامی ایجاب می نماید که گامهای استوار، قاطع، دقیق و پیوسته در جهت رفع موانع بالندگی آرمانهای انقلاب اسلامی با راهبرد پیشرفت و عدالت با مشارکت همه دلسوزان انقلاب برداشته شود و دولت مردمی آیت الله رئیسی به عنوان فرصتی بی نظیر بدون هیچگونه حاشیه ای از روز اول به مسائل اساسی ورود نماید و با پشتوانه کارشناسی با کمترین هزینه به رفع مشکلات و موانع پیشرفت و عدالت در ایران اسلامی و سپس جهان اسلام بپردازند.
به توفیق و مدد الهی، هیات اندیشه ورز هویت اجتماعی انقلاب اسلامی با حضور جمع کثیری از اساتید و صاحب نظران ایران اسلامی، با هدف تحقق اهداف مذکور و یاری نمودن دولت انقلابی تلاش می نماید راهبردها و راهکارهایی را در مسائل بنیادین، ضروری، محوری و کاربردی دارای اولویت در حل معضلات اجتماعی در دهه پنجم انقلاب اسلامی، با غیرت انقلابی و رویکرد مردمی و تخصصی، با امید اثربخشی در تصمیمات، با اعلام مواضع مستمر، به دولتمردان و کارگزاران ایران اسلامی هدیه نماید.
اولین دستور کار این هیات اندیشه ورز، بررسی و استخراج نظام مسائل و مشکلات پیش روی دولت انقلابی بوده است که خلاصه نتایج آن در ۳۶ موضوع کلان، جهت بهره برداری انتشار می یابد. قابل توجه آنکه تعیین اولویت اولویتهای فوری نیز از طریق پیمایش علمی محقق گردیده است:
نظام مسائل دولت انقلابی:
اول- اولویت های فوری(ترجیحا در سه ماهه اول):
۱. کم شدن فشار بر معیشت مردم
۲. مدیریت و مهار بیماری کرونا
۳. جذب و بکار گیری نیروهای متعهد و انقلابی در همه سطوح
۴. اقناع سازی و پاسخگویی بهینه به افکار عمومی
۵. مدیریت بهینه منابع آب و رفع خشکسالی
۶. تامین بهینه کالاهای اساسی و نیز خوراک دام
دوم- اولویت های میان مدت(ترجیحا تا پایان سال اول):
۱. تعیین تکلیف وضعیت تحریم ها و راههای خنثی سازی آنها
۲. اصلاح قوانین مربوط به تسهیل مجوزهای فعالیتهای اقتصادی
۳. قاطعیت در اجرای قوانین خصوصا در بخش مبارزه با فساد
۴. اصلاح سیستم نظارت و بازرسی
۵. اصلاح نظام تامین اجتماعی
۶. اصلاح ساختار بودجه سالیانه
ایجاد
۷. سیستم یکپارچه مدیریت
۸. فراهم نمودن بستر مشاغل زود بازده
۹. اصلاح ساختار بورس
۱۰. طراحی مدل کلان تحول اقتصادی
۱۱. رفع عوامل پنهان بحران ساز
۱۲. تنظیم مقررات و اصلاح ساختار نظام گمرکی و ترانزیتی
۱۳. تحول در ساختار برنامه و بودجه
۱۴. کنترل بهینه تورم
۱۵. تعیین ساز و کار اعتراضات عمومی و پیشگیری از انباشت و سوء استفاده دشمنان
۱۶. حل مشکلات بخش کشاورزی و تولیدات دامی
سوم- اولویتهای بلند مدت(ترجیحا تا پایان دولت):
۱. اصلاح نظام بانکی
۲. تحقق امنیت سلامت
۳. استفاده بهینه از منابع طبیعی
۴. گسترش فرهنگ اقتصاد مقاومتی
۵. حداکثرسازی سرمایه اجتماعی
۶. توسعه بهینه و عملی بخش تعاون
۷. اصلاح ساختار ها در کارافرینی و رفع موانع تولید ملی
۸. حل معضل مسکن
۹. تحقق امنیت غذایی
۱۰. تحقق امنیت اطلاعات
۱۱. انسجام کامل اقوام و مذاهب
۱۲. تحقق عدالت اجتماعی و خلق ثروت و رفاه اقتصادی
۱۳. تعالی بهینه کانون خانواده
۱۴. تحقق حداکثری الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت
بدیهی است برای حل هر یک از موضوعات نظام مسائل انقلاب اسلامی در دولت انقلابی، لازم است مطالعات، تحقیقات و بررسی های لازم در قالب جلسات کارشناسی و کاربردی با حضور صاحب نظران برگزار شود تا به دستورالعملهای مطمئنی به عنوان نقشه راه دولت انقلابی دست پیدا نمود.
هیات اندیشه ورز حاضر نیز به سهم خود در این مقوله تلاش خواهد کرد و برای هر یک از معضلات مذکور راهبردها و راهکارهایی را حداقل به عنوان پیش نویس پیشنهادی برای رفع موانع مذکور پیشنهاد نماید. بعونه و مدده. انشالله
هیات اندیشه ورز هویت اجتماعی انقلاب اسلامی ۱۴۰۰/۵/۸