سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگوهای بین الافغانی

اعلام آمادگی ایران برای کمک به گفتگوهای بین الافغانی وزیر امور خارجه در دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل در امور افغانستان، آمادگی جمهوری اسلامی ایران را برای کمک و تسهیل در گفتگوها بین طرف های افغانستانی به منظور پیشبرد روند صلح در این کشور اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۰ - ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 08
کد خبر: ۹۸۰۶۸

به گزارش راهبرد معاصر محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران عصر امروز (یکشنبه) با «ژان آرنو» نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور افغانستان که در رأس هیأتی به منظور تبادل نظر با مقامات وزارت امور خارجه به تهران سفر کرده است، دیدار و گفتگو کرد.

 

در این دیدار ظریف با اشاره به وضعیت خطیر افغانستان و پیچیدگی رو به تزاید شرایط در این کشور، سیاست های نادرست قدرت های خارجی را از عوامل مهم وضعیت کنونی افغانستان برشمرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان با اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک و تسهیل در گفتگوها بین طرف های افغانستانی به منظور پیشبرد روند صلح در افغانستان، حل مشکل این کشور را تنها از طریق گفتگوهای بین الافغانی خواند و افزود:جامعه جهانی می بایست موضع صریحی در حمایت از حل و فصل سیاسی بحران در افغانستان و محکومیت خشونت و نتایج آن اتخاذ کند.

 

در این ملاقات نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور افغانستان نیز با تاکید بر اهمیت نقش جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورهای منطقه در کمک به روند صلح افغانستان اظهار داشت: هیچ کشور یا گروه محدودی از کشورها به تنهایی قادر به سامان دادن وضعیت جاری افغانستان نبوده و صرفا همکاری جمعی می تواند کاهش شدت اوضاع در افغانستان را به دنبال داشته باشد.

وی بر گفتگوهای بین الافغانی به عنوان تنها راه حل برای غلبه بر شرایط فعلی در افغانستان تأکید و مذاکرات خود در تهران را مفید و مهم ارزیابی کرد.

 

  ژان آرنو خرداد سال جاری نیز به تهران سفر کرد و با ظریف دیدار و گفت و گو کرد.

وزیر امور خارجه در دیدار نماینده دبیرکل سازمان ملل در امور افغانستان بر حمایت ایران از انجام گفت‌وگو‌های بین الافغانی و همچنین حفاظت از دستاوردهای مردم افغانستان طی سال‌های گذشته تأکید کرد. /فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار