شلیک موشک قاره پیما با قابلیت حمل کلاهک اتمی توسط نیروی هوایی آمریکا-راهبرد معاصر
یمن: ناوهواپیمابر را هدف قرار دادیم/سرنگونی جنگنده آمریکایی الجولانی: گروه‌های نظامی در نهاد واحدی ادغام خواهند شد دیدار سفیر چین در ایران با علی لاریجانی بازگشایی سفارت قطر در دمشق پس از ۱۳ سال توضیحات عراقچی در خصوص بازدید از برخی اماکن تاریخی-مذهبی در قاهره آمریکا جایزه ۱۰ میلیون دلاری بر سر الجولانی را لغو کرد فایننشال تایمز: ترامپ به حمایت از اوکراین ادامه خواهد داد جزئیات دیدار الجولانی با هیئت آمریکایی در دمشق هشدار وزیر خارجه عراق: داعش در حال سازماندهی مجدد خود است وزارت خارجه آمریکا زندان قزل حصار و ۴ نهاد مرتبط با تجارت نفت ایران را تحریم کرد گروه‌های مسلح تحریرالشام وارد مرز‌های رقه شدند حمله به کنسولگری اسرائیل در نیویورک تحریم‌های جدید آمریکا علیه ناوگان دریایی پنهان ایران پزشکیان در دیدار اردوغان: کمترین خدشه به تمامیت سرزمینی سوریه، به هیچ وجه قابل قبول نیست دیدار پزشکیان با نخست‌وزیر پاکستان/ دعوت شهباز شریف از رئیس‌جمهور برای سفر به پاکستان

شلیک موشک قاره پیما با قابلیت حمل کلاهک اتمی توسط نیروی هوایی آمریکا

نیروی هوایی آمریکا از پرتاب موفق یک موشک بالستیک قاره پیما از کالیفرنیا به هدفی در جزایر مارشال خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۹ - ۲۰ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 11
کد خبر: ۹۸۳۸۹

به گزارش راهبرد معاصر نیروی هوایی آمریکا چهارشنبه اعلام کرد که یک موشک قاره پیمای غیر مسلح که قابلیت حمل کلاهک اتمی را با موفقیت شلیک کرده است.

 

به گزارش خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» نیروی هوایی آمریکا اعلام کرده است که یک موشک بالستیک قاره پیما «مینت‌من-۳» را بر فراز اقیانوس آرام با موفقیت شلیک کرده است. این پرتاب از پایگاه موشکی «واندربرگ» در ایالت کالیفرنیا صورت گرفت و موشک با طی مسافت ۴۲۰۰ مایل در آب‌های «جزایر مارشال» فرود آمد.

 

نیروی هوایی آمریکا در توجیه این اقدام خود اعلام کرده است که آزمایش موشک‌های بالستیک قاره پیمای آمریکا آمادگی نیروهای اتمی آمریکا را نشان داده و به مرگبار بودن و اثربخشی بازدارندگی اتمی کشور اطمینان می‌دهد.

 

موشک بالستیک قاره پیما سه مرحله ای مینت‌من در اصل برای مقابله اتمی در طول «جنگ سرد» با اتحاد جماهیر شوروی  سابق ساخته شده بود. در حال حاضر، مینت‌من تنها موشک زمینی بالستیک بین قاره‌ای است که در ایالات متحده آمریکا به رسمیت شناخته شده است. براساس داده‌های اخیر، ایالات متحده ۴۵۰  تیر از این موشک را در اختیار دارد.

این در حالی است که رئیس جمهور روسیه  نیز چندی قبل به ساخت موشک‌های ابر فراصوت از سوی کشورش اشاره کرد و افزود که نیروهای مسلح این کشور به پیشرفته‌ترین سلاح‌ها مجهزند.

 

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در این باره گفت، روسیه پس از تصمیم دولت «جورج بوش» در سال ۲۰۰۲ برای پاره کردن توافقنامه موشکی در سال ۱۹۷۲ ، که ایجاد پدافند موشکی را ممنوع کرد، چاره‌ای جز پیگیری توسعه سامانه‌های تسلیحاتی مافوق صوت با توانایی اتمی نداشت.

 

پوتین گفت: «خروج آمریکا از پیمان موشکی در سال ۲۰۰۲ روسیه را مجبور به تولید سلاح‌های مافوق صوت کرد. ما مجبور شدیم این سلاح‌ها را در پاسخ به استقرار سامانه دفاع موشکی راهبردی آمریکا بسازیم.»

‌روسیه در سال ۲۰۱۸ از جنگ افزارهای جدید از جمله سامانه موشکی ابرفراصوت «کنژال» و موشک‌های قاره پیمای «آوانگارد» در پاسخ به اقدام آمریکا در ساخت سپر موشکی رونمایی کرد./فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر