قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

سخنان امیرعبداللهیان و وحیدی در کمیسیون امنیت مجلس

سخنان امیرعبداللهیان و وحیدی در کمیسیون امنیت مجلس سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس نشست عصر امروز این کمیسیون با وزرای پیشنهادی خارجه و کشور را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۲۳ مرداد ۱۴۰۰ - 2021 August 14
کد خبر: ۹۸۶۸۳

به گزارش راهبرد معاصر محمود عباس زاده مشکینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس با اشاره به نشست عصر امروز (شنبه، 23 مرداد) که با حضور حسین امیرعبدالهیان و احمد وحیدی وزرای پیشنهادی امور خارجه و کشور برگزار شد، گفت: وزیر پیشنهادی خارجه گزارش مفصلی از وضعیت موجود، وضعیت سیاست خارجی و دستگاه وزارت خارجه ارایه داد و بر اساس مدل SWOT یک تحلیل و ارزیابی از تهدیدها، فرصت‌ها و نقاط قوت و ضعف این شرایط ارایه دادند.

وی افزود: آقای امیرعبدالهیان همچنین به تشریح برنامه‌های خود برای عبور کشور از وضعیت موجود، راهکارهای تحقق راهبردهای سیاست خارجی کشور و تعدیل شرایط و تبدیل موضع انفعالی دولت پیشین به فعال پرداختند و برنامه‌های خود را برای تحقق راهبردهای سیاست خارجی بر اساس منافع ملی، مطالبات و انتظارات مردم توضیح دادند.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس عنوان کرد: اعضای کمیسیون نیز سوالات زیادی را مطرح و پیشنهادات مختلف را عنوان کردند و وزیر پیشنهادی امور خارجه توضیح مفصلی پیرامون مسائل مطرح ارایه کردند. آقای امیرعبدالهیان با توجه به اینکه مدتی در سمت معاونت بین‌الملل قوه مقننه همکاری داشتند در جریان تشریح برنامه‌های خود به نقش کارساز دیپلماسی پارلمانی اشاره و تاکید کردند که در مقاطعی که دیپلماسی رسمی به بن بست می‌خورد، دیپلماسی پارلمانی فرصت خوبی برای باز کردن بسیاری از گره‌ها است لذا استفاده از ظرفیت دیپلماسی پارلمانی برای پیشبرد منافع کشور جزء برنامه‌های خود اعلام کردند. در مجموع نگاه اعضای کمیسیون امنیت ملی به ظرفیت‌های آقای امیرعبدالهیان و برنامه‌های وی مثبت است.

عباس زاده مشکینی در ادامه به حضور وحید احمدی وزیر پیشنهادی کشور در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اشاره کرد و گفت: برنامه‌های آقای وحیدی از منطق کارشناسی خوبی برخوردار بود، پیشنهاداتی دراین نشست مطرح شد از جمله اینکه وزارت کشور برای تقویت سرمایه‌های اجتماعی باید به عنوان کارگزار هماهنگ‌کننده عمل کند. همچنین بر نقش وزارت کشور در تقویت انسجام اجتماعی به عنوان یکی از لوازم استفاده از فرصت‌های تنوع فرهنگی و قومی برای غنای فرهنگی ایران عزیز تاکید شد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: همچنین بر بازبینی مجدد قانون احزاب مصوبه سال 1396 و تلاش برای تهیه آیین نامه اجرایی این قانون، تعیین تکلیف جریان نقد در کشور و اجرای مصوبه بودجه سال 1400 پیرامون تامین نیاز زنان معسر، اجرای آمایش سرزمین و استفاده از ظرفیت مرزهای کشور تاکید شد و آقای وحیدی به تشریح برنامه‌های خود در این موضوعات پرداختند. نظر اکثریت نمایندگان کمیسیون در خصوص برنامه آقای وحیدی و عزم وی جهت تحقق برنامه‌ها مثبت بود./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار