روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس تهدید ترامپ خطاب به خبرگزاری های منتقد؛ مجوز لغو می‌شود! جزئیات پیشنهاد عراقچی به اروپایی‌ها مشخص شد انتقاد شدید روسیه از حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران واکنش ایران به قانون‌شکنی آمریکا در کنفرانس آژانس انرژی اتمی نبیه بری: آمریکا باید رژیم صهیونیستی را وادار به توقف حملات خود به لبنان کند واکنش روسیه به توافق ایران و آژانس: دلگرم کننده است! ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد درخواست رهبر حزب فرانسه برای استعفای مکرون رهبر انصارالله یمن: تهدیدات اسرائیل تمام امت اسلامی را هدف قرار داده است گفتگوی تلفنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان تهدید آمریکا به قطع بودجه آژانس در صورت تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران مهر تایید کمیسیون تحقیق سازمان ملل بر نسل‌کشی اسرائیل در غزه افشاگری رسانه آمریکایی: ترامپ در خفا از نتانیاهو عصبانی است پاشینیان: همکاری ارمنستان و ایران به سطح جدیدی رسیده است

تیراندازی در دانشگاه آمریکایی قربانی گرفت

رسانه‌های آمریکایی بامداد چهارشنبه از وقوع تیراندازی در دانشگاهی در ایالت کارولینای شمالی خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 01
کد خبر: ۹۹۱۴
به گزارش  راهبرد معاصر ، رسانه‌های آمریکایی از وقوع تیراندازی در دانشگاه «کارولینای شمالی» در شهر «شارلوت» آمریکا خبر داده‌ و نوشته‌اند این دانشگاه به حالت تعطیل درآمده است.

گزارش‌های اولیه حاکی است یک فرد مسلح به سمت دست‌کم 3 نفر تیراندازی کرده است. پلیس، ضارب را دستگیر کرد. خبرگزاری رویترز نوشته در اثر این تیراندازی 2 نفر کشته و 4 نفر زخمی شده‌اند.

این تیراندازی سه روز بعد از تیراندازی در کنیسه‌ای در ایالت کالیفرنیا اتفاق افتاد. در آن رویداد که در منطقه «پووی»، واقع در شمال شهر «سن‌دیه‌گو» ایالت کالیفرنیا به وقوع پیوست یک زن کشته شده و ۳ نفر دیگر زخمی شدند.  

تیراندازی‌های مرگبار در آمریکا که هر ساله جان هزاران نفر را می‌گیرد چالش ادامه‌دار مسئولان این کشور است. آمریکا با آنکه حدود ۵ درصد از کل جمعیت دنیا را تشکیل می‌دهد نزدیک به ۳۱ درصد از کسانی که مرتکب کشتارهای جمعی با سلاح می‌شوند را در خود جای داده است.

درباره دلایل این پدیده تا کنون تحلیل‌های مختلفی ارائه شده اما آزادی حمل سلاح توسط شهروندان اغلب مهم‌ترین و اصلی‌ترین عامل ایجادکننده این مشکل دانسته می‌شود.

 داده‌هایی که مرکز تحقیقات کنگره آمریکا جمع‌آوری نشان می‌دهد آمریکایی‌ها صاحب حدود نیمی از (48٪) از کل 650 میلیون قبضه سلاح غیرنظامی موجود در سراسر دنیا هستند.


فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار