صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۲۷ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 16
کد خبر: ۱۲۹۶۴۷

طرز تهیه کباب برنجی خراسان رضوی

کباب برنجی یکی از غذا‌های سنتی استان خراسان رضویی می‌باشد که در ترکیب آن علاوه بر گوشت از برنج نیز استفاده می‌شود.

به گزارش راهبرد معاصر، کباب برنجی یکی از غذا‌های سنتی استان خراسان رضویی می‌باشد که در ترکیب آن علاوه بر گوشت از برنج نیز استفاده می‌شود. تقریبا چیزی شبیه به کباب تابه ایست، اما با یک رسپی متفاوت.

مواد لازم

گوشت: ۵۰۰ گرم

برنج: ⅕ پیمانه

روغن: ۱ پیمانه

آرد: ۱ پیمانه

تخم مرغ: ۲ عدد

پیاز: ۲ عدد

نمک: به مقدار لازم

فلفل: به مقدار لازم

مراحل

گام ۱

برنج را در کمی آب می‌پزیم و آن را با پیاز چرخ می‌کنیم.

گام ۲

سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ می‌کنیم.

گام ۳

سپس تخم مرغ‌ها را در ظرفی می‌شکنیم و خوب هم می‌زنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق می‌افزاییم.

گام ۴

روی تخته‌ای صاف مقداری آرد می‌پاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن می‌گذاریم و مالش می‌دهیم.

گام ۵

در آخر از این مواد قطعه قطعه بر می‌داریم و به شکل کباب در می‌آوریم و در روغن سرخ می‌کنیم.

منبع:غذالند

نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: