صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار: ۱۵:۰۶ - ۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 14
کد خبر: ۴۰۴۳۵
بازآفرینی امنیت در عراق

تلاش مقامات عراقی به ‌منظور اخراج نیروهای نظامی آمریکا

پایگاه عین الأسد با نصب سامانه پاتریوت و توسعه فرودگاه نظامی به نقطه‌ای برای اجرای حملات و عملیات جنایت‌کارانه جدید تبدیل خواهد شد و جنگ آینده نیز عبارت از عملیات جنایت‌کارانه برای پایان دادن به حضور الحشدالشعبی به خصوص در مناطق شمالی و غربی به عنوان مقدمه‌ای برای اعلام موجودیت اقلیم سُنی خواهد بود.

 

به گزارش راهبرد معاصر؛ افزایش حملات گروه‌های تروریستی در عراق طی چند هفته اخیر را به دلیل سوءاستفاده تروریست‌ها از مشغولیت بخش اعظم نیروهای امنیتی به مبارزه با کرونا باعث شده است تا برخی از کارشناسان و مقامات عراقی آن را آمریکا برای ابقای نظامیان خود در خاک عراق بدانند. در همین باره فاتح الزیادی، عضو کمیته امنیت مجلس عراق در مصاحبه با بغداد الیوم تصریح کرد: «گروهک تروریستی داعش پس از شکست خود در عراق به غارها و مخفیگاه‌های خود در مناطق صعب‌العبور پناه آورده است حتی آن زمان هم که نیروهای ائتلاف از پایگاه‌های نظامی خود عقب‌نشینی نکرده بودند. تحرکات عناصر داعش در برخی مناطق عراقی گهگاه رو به افزایش نهاده است و البته این حملات حتی قبل از عقب‌نشینی نیروهای ائتلاف ادامه داشت. نیروهای عراقی قادر به تأمین امنیت عموم مناطق عراق هستند و هرگز از عقب‌نشینی نیروهای آمریکایی متأثر نخواهند شد. مشغولیت نیروهای امنیتی و واحدهای نظامی به وضعیت سلامت و عملیات مربوط به قانون منع آمدوشد به دلیل مقابله با شیوع کرونا منجر به افزایش تحرکات داعش در برخی مناطق شده است».

 

صفاء الاعسم، کارشناس مسائل نظامی و تحلیلگر عراقی در مصاحبه خود با المعلومه اظهار داشت: «آمریکا در نظر دارد خود را به مدت بیش از ده سال، نظامیان خود را که ایران آنان را «نیروی تروریستی»‌ می‌داند، در خاک عراق باقی نگه دارد. نیروهای آمریکایی، در حال حاضر، از طریق چهار پایگاه نظامی مشغول فعالیت هستند. نظامیان تروریست آمریکایی قصد دارند در مرحله آتی، دو پایگاه نظامی جدید احداث کنند. نیروهای آمریکایی از برخی پایگاه‌های نظامی در عراق خارج شدند ولی به‌جای آن، در پایگاه‌های نظامی اصلی خود در خاک این کشور مستقر شده‌اند. آمریکا کنترل کامل حریم هوایی عراق در اختیار دارد. عناصر آمریکایی در شش پایگاه نظامی خود در عراق باقی خواهند ماند، خاطر نشان کرد، نه دولت کنونی و نه دولت آتی عراق نخواهد توانست نیروهای آمریکایی را از خاک این کشور خارج کند». با این وجود  

 

نظامیان آمریکایی در راستای اجرای مصوبه پارلمان عراق از این کشور خارج نشدند بلکه آمریکا با این کار می‌خواهد نیروهای اشغالگر جدیدی را به صورت مشروع وارد عراق کند.

 

سفر «برهم صالح» رئیس‌جمهور عراق به الأنبار و برگزاری نشست با محمد الحلبوسی رئیس پارلمان این کشور نیز با توافقات جدید در خصوص حضور آمریکا در عراق مرتبط است به‌ویژه اینکه کُردها و سُنی‌ها از جمله طرف‌هایی هستند که با حضور نیروهای آمریکایی در عراق موافقند.

 

پایگاه عین الأسد با نصب سامانه پاتریوت و توسعه فرودگاه نظامی به نقطه‌ای برای اجرای حملات و عملیات جنایت‌کارانه جدید تبدیل خواهد شد و جنگ آینده نیز عبارت از عملیات جنایت‌کارانه برای پایان دادن به حضور الحشدالشعبی به خصوص در مناطق شمالی و غربی به عنوان مقدمه‌ای برای اعلام موجودیت اقلیم سُنی خواهد بود.

 

بدون شک یکی از مهم‌ترین عوامل تأثیرگذاری بر ناامنی در عراق، ورود آمریکا به این کشور بود. چراکه آمریکا بدون کسب مجوز قانونی به کشور عراق حمله و تاکنون در آن حضور دارد و این باعث شده؛ افزایش ناامنی عمومی به دلیل حملات تروریستی، دزدی و آدم کشی و افزایش فعالیت گروه‌های تروریستی، بحران انسانی و بی‌پایان در عراق، گسترش ناامنی به کشورهای همسایه و... در عراق و منطقه شکل بگیرد.

 

نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: