صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

بین‌الملل

جامعه

فرهنگ‌وهنر

چندرسانه‌ای

منهای نفت

اندیشکده‌های خارجی

انتخابات

فضای مجازی

صفحات داخلی

تاریخ انتشار: ۲۱:۴۳ - ۱۶ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 07
کد خبر: ۹۴۵۵۷

نفتالی بنت سیاست‌ صهیونیست ها در قبال ایران را بازبینی می کند

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بازبینی سیاست‌های این رژیم در قبال ایران را آغاز کرده است.

به گزارش راهبرد معاصر منابع خبری شامگاه چهارشنبه گزارش داده‌اند «نفتالی بنت»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بازبینی سیاست‌های این رژیم در قبال ایران را آغاز کرده است.

مقام‌های اسرائیلی به پایگاه خبری-تحلیلی آکسیوس گفته‌اند بنت قصد دارد بازبینی در سیاست‌هایش در قبال ایران را قبل از دیدار با «جو بایدن»، رئیس‌جمهور آمریکا به اتمام برساند.

 

آکسیوس نوشته بنت قصد دارد سیاست خارجی اسرائیل را در چند حوزه تغییر دهد و در این میان، تمرکز ویژه‌ای بر ایران دارد.

با آنکه نفتالی بنت و «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی هر دو جزو سیاستمداران تندرو افراطی در قبال ایران محسوب می‌شوند، نخست‌وزیر جدید قصد دارد سیاست‌های تل‌آویو را به مسیر جدیدی هدایت کند.

 

بحث اصلی در حاضر حاضر این است که آیا وضعیت فعلی- که توافقی در مذاکرات برجام حاصل نشده و ایران در حال پیشبرد سریع برنامه هسته‌ای خود است- به نفع اسرائیل است یا حالتی که آمریکا و ایران هر دو برجام را به طور کامل اجرا کنند.

کشورهای غربی به رهبری آمریکا و رژیم صهیونیستی در سال‌های گذشته ایران را به پیگیری اهداف نظامی در برنامه هسته ای این کشور متهم کرده‌اند. ایران قویاً این ادعاها را رد کرده است.

 

ایران تأکید می‌کند به عنوان یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش سلاح‌های اتمی (ان‌پی‌تی) و عضوی از آژانس بین المللی انرژی اتمی، حق دستیابی به فناوری هسته‌ای را برای مقاصد صلح آمیز دارد.

علاوه بر این، بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تاکنون بارها از تاسیسات هسته‌ای ایران بازدید کرده‌اند اما هرگز مدرکی که نشان دهد برنامه صلح آمیز انرژی هسته‌ای این کشور به سمت مقاصد نظامی انحراف داشته باشد، پیدا نکرده‌اند.

 

ایران علاوه بر این در سال ۲۰۱۵ به توافقی با کشورهای موسوم به گروه ۱+۵ برای حل و فصل تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای خود دست پیدا کرد.

علی‌رغم اذعان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به پایبندی ایران به تمامی تعهداتش، دولت آمریکا در اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ به صورت یکجانبه از این توافق خارج شد.

 

از سوی دیگر، رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاح‌های هسته‌ای در منطقه غرب آسیا است و با حمایت‌های آمریکا برنامه تسلیحات هسته‌ای خودش را از نظارت‌های بین‌المللی دور نگاه داشته است.

دولت جدید آمریکا به ریاست «جو بایدن» مدعی است قصد دارد از طریق مذاکرات جاری در شهر وین آمریکا را به توافق هسته‌ای برجام بازگرداند اما تا کنون از اجرای تعهداتش در این راستا خودداری کرده است./فارس

مطالب مرتبط
نظر شما
نام:
ایمیل:
نظر: