شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد نشست قریب‌الوقوع الجولانی با نتانیاهو در کاخ سفید

امیر عبداللهیان خطاب هایکو ماس:برای ارسال واکسن بیونتک اقدام کنید

وزیر خارجه کشورمان از هایکو ماس وزیر خارجه آلمان خواست تا برای نهایی کردن مذاکرات انجام شده برای ارسال واکسن بایون تک اقدام کند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۶ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 02
کد خبر: ۱۰۰۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر در گفت‌وگوی تلفنی هایکو ماس وزیر امور خارجه آلمان با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان، وزیر خارجه آلمان آمادگی کشورش برای انجام کلیه اقدامات به منظور ارسال واکسن بایون تک به مقصد کشورمان را اعلام کرد.

هایکو ماس همچنین با تشکر از تسهیل انتقال اتباع آلمانی از افغانستان، در خصوص تحولات افغانستان با امیرعبداللهیان به تبادل نظر پرداخت.

وزیر خارجه آلمان در خلال این گفت‌وگو آغاز هرچه سریع‌تر گفت‌وگو‌های وین را خواستار شد و آمادگی کشورش برای ارتقاء همه جانبه روابط دوجانبه را مورد تاکید قرار داد.

امیرعبداللهیان نیز در این گفت‌وگوی تلفنی از آلمان خواست برای نهایی کردن مذاکرات انجام شده برای ارسال واکسن بایون تک اقدام کند.

وزیر امور خارجه کشورمان دورویی آمریکایی‌ها را که حتی در ارسال کالا‌های دارویی و حیاتی مانند واکسن تولیدی در آلمان نیز موانع تحریمی ایجاد کرده‌اند، مورد انتقاد قرار داد.

امیرعبداللهیان با اعلام اینکه آمریکایی‌ها درک درستی از منطقه و مردم آن، بویژه ایران ندارند افزود: آمریکایی‌ها باید بدانند جز با زبان احترام، ادب و منطق نمی‌توانند صحبت کنند و این ادبیاتی که گاه و بیگاه بکار می‌گیرند نه تنها کمکی به حل مشکلات نمی‌کند بلکه خودمساله ساز است.

وزیر امور خارجه کشورمان با اعلام اینکه اصل گفت‌وگو‌های وین قابل قبول است و انجام می‌شود، اما مذاکره‌ای را قبول داریم که به رفع واقعی تحریم‌ها و تامین حقوق حقه ایران بیانجامد، به تروئیکای اروپایی توصیه کرد رفتار خود را تغییر داده و به بی عملی در اجرای تعهدات خود ذیل برجام خاتمه دهد.

امیرعبداللهیان از ارتقاء همکاری‌های دوجانبه در همه حوزه‌ها استقبال کرد./باشگاه خبرنگاران جوانان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار