سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

موضع پاکستان درباره دولت موقت طالبان چیست؟

موضع پاکستان درباره دولت موقت طالبان چیست؟ وزیر اطلاع رسانی و سخنگوی دولت پاکستان گفت: هنوز اعلام موضع و واکنش به تشکیل دولت موقت توسط طالبان در افغانستان زود است و اسلام‌آباد در حال بررسی تمامی تحولات می‌باشد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 08
کد خبر: ۱۰۱۳۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، منابع رسمی پاکستان روز چهارشنبه این اظهارات را به نقل از «فواد حسین» طی مصاحبه وی با شبکه بی‌بی‌سی عنوان کردند.

وی افزود: هرگونه واکنش پاکستان به تشکیل کابینه موقت در افغانستان زود و اکنون زمان مناسبی برای بحث و یا اعلام موضع نیست.

سخنگوی دولت پاکستان پناهجویان، تحرکات عناصر ضدپاکستانی در قلمروی افغانستان از جمله داعش و تحریک طالبان را مهم‌ترین چالش میان دو کشور توصیف کرد و افزود: جنگ افغانستان خسارت ۱۵۰ میلیارد دلاری به پاکستان زد و این کشور ۸۶ هزار نفر نیز تلفات داده است.

هند به عنوان همسایه شرقی، پاکستان را به کارشکنی در افغانستان متهم کرد و مدعی شد که منابع هندی مصرانه درصدد بدنام کردن پاکستان نزد مردم افغانستان هستند.

وی هرگونه دخالت پاکستان در رویداد‌های پنجشیر را رد کرد و افزود: تمامی اتهامات چیزی جز اخبار کاذب نیست و همسایه شرقی ما با تمام قدرت به دنبال مسوول شناختن پاکستان در بحث بحران افغانستان است.

وزیر اطلاع رسانی پاکستان سفر اخیر رئیس سازمان اطلاعات ارتش این کشور به افغانستان را یک بازدید معمولی و اجتناب ناپذیر دانست و افزود: ما از طریق رسانه‌ها متوجه شدیم که روسای دستگاه اطلاعاتی آمریکا، ترکیه و قطر هم از کابل بازدید داشته‌اند؛ بنابراین سفر طرف پاکستانی نیز با هدف تقویت هماهنگی میان دو کشور در حوزه مدیریت مرزی و مبارزه با تروریسم انجام شده است.

پیش‌تر شاهدان و نیرو‌های جبهه مقاومت ملی در افغانستان اعلام کرده بودند که پس از سفر اخیر رئیس کل دستگاه اطلاعاتی پاکستان (ISI) به کابل، حدود ۵۰۰ کماندو پاکستانی با استقرار در کوه‌های اطراف پنجشیر، حمله نیرو‌های طالبان به پنجشیر را هدایت می‌کنند.

براساس گزارش‌های منتشر شده دستگاه اطلاعاتی پاکستان بیشترین نقش را در شکل گیری طالبان و کمک به این گروه داشته است به گونه‌ای که اسلام آباد در سال ۲۰۰۱ جز اولین کشور‌هایی بود که طالبان را به رسمیت شناخت.

رئیس جمهوری آمریکا در مصاحبه با خبرنگار رویترز در واشنگتن مدعی شد که از تلاش برخی کشور‌های پیرامون افغانستان به ویژه پاکستان برای توافق با طالبان اطمینان دارد.

طالبان روز گذشته پس از چند روز تاخیر که گفته می‌شد به علت اختلافات داخلی و ادامه جنگ در پنجشیر بود اعضای کابینه موقت در افغانستان را اعلام کرد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار