شورای امنیت فردا نشستی درباره ایران و قطعنامه ۲۲۳۱ تشکیل می‌دهد کشف دستگاه جاسوسی اسرائیل توسط ارتش لبنان گزارش‌های اطلاعاتی آمریکا؛ اهداف پوتین در اوکراین همچنان پابرجاست تشدید شکاف در دولت مستعفی یمن؛ وزرا در عدن به شورای انتقالی جنوب پیوستند تردید‌ها درباره همراهی ترامپ با ماجراجویی جدید نتانیاهو علیه ایران سناتور آمریکایی: احتمال کمی برای خلع سلاح حماس وجود دارد رایزنی وزیران خارجه ایران و پاکستان درباره آخرین تحولات منطقه حمله عربستان به مناطق مرزی یمن نماینده حزب‌الله: در قاموس ما جایی برای تسلیم شدن نیست/ حق دفاع مشروع از خود را داریم روسیه، مذاکره مستقیم با اوکراین را رد کرد سازمان ملل: داعش در افغانستان ۲۰۰۰ نیرو دارد وزیر دفاع ونزوئلا: در حال جنگ با دروغ، افترا و تهدید نظامی آمریکا هستیم تهدید وزیر اسرائیل به عملیات نظامی علیه غزه و لبنان پیش از انتخابات این رژیم مذاکره‌کننده روس در امور اوکراین وارد میامی آمریکا شد بیانیه مشترک آمریکا، قطر، مصر و ترکیه از پیشرفت در روند توافق غزه

رسانه آمریکایی: احمدمسعود به تاجیکستان فرار کرده است

وبگاه آمریکایی اینترسپت مدعی فرار احمد مسعود به گرجستان شده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 22
کد خبر: ۱۰۳۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر وبگاه آمریکایی «اینترسپت» به نقل از یک مقام ارشد اطلاعاتی آمریکا و 2 مقام سابق افغانستان گزارش داده که «احمد مسعود»، رهبر جبهه پنجشیر به همراه «امرالله صالح» معاون اشرف غنی به تاجیکستان فرار کرده است. 

به نوشته این رسانه آمریکایی، احمد مسعود، مهم‌ترین مخالف طالبان یکماه گفته بود که هر اتفاقی بیافتد از افغانستان دفاع خواهد کرد اکنون به تاجیکستان متواری شده است. 

یک مقام ارشد اطلاعاتی آمریکا و مشاور پنتاگون و همچنین دو مقام ارشد دولت سابق افغانستان به اینترسپت گفتند که احمد مسعود، پسر احمد شاه مسعود رهبر ائتلاف شمال، مدتی کوتاهی پس از اینکه طالبان در 6 سپتامبر مرکز پنجشیر را به کنترل خود در آورده به تاجیکستان فرار کرده است.

به گفته این مقام ارشد آمریکایی، چند روز بعد امرالله صالح، معاون رئیس جمهور سابق افغانستان و رئیس اطلاعاتی سابق این کشور، به مسعود ملحق شد. 

به نوشته اینترسپت متواری شدن این دو مقام ارشد جبهه پنجشیر برخلاف نظر عمومی که فکر می‌کنند این دو رهبر در این ولایت حضور داشته و با طالبان در حال مبارزه هستند، نشان دهنده یک تغییر عمده در سرنوشت آنهاست و این موضوع که آمریکا و سیا تمایلی به حمایت از این دو ندارند. 

به گفته این دو مقام ارشد دولت سابق افغانستان، مسعود و صالح از آمریکا تقاضای کمک نظامی کرده بودند، اما دولت بایدن حمایتی از آنها نکرده و مشخص نیست که آینده به آنها کمک خواهد کرد یا خیر. 

پس از تسلط طالبان بر پنجشیر، احمد مسعود و امرالله صالح در انظار عمومی دیده نشده و رسانه‌های مختلف بارها گمانی زنی کردند که این دو رهبر به تاجیکستان متواری شدند. 

پیش از این میثم نظری سخنگوی جبهه پنجشیر و برخی منابع دیگر گفته بودند که احمد مسعود در افغانستان و در یک مکان امن حضور دارد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار