سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

امیرعبداللهیان: مجمع عمومی در برابر بی قانونی آمریکا بایستد

امیرعبداللهیان: مجمع عمومی در برابر بی قانونی آمریکا بایستد وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در دیدار با رئیس مجمع عمومی سازمان ملل تأکید کرد: انتظار از مجمع عمومی آن است که با تقویت چندجانبه‌گرایی، در برابر یکجانبه‌گرایی و بی‌قانونی آمریکا بایستد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۶ - ۰۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 23
کد خبر: ۱۰۳۲۸۰

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در ادامه رایزنی‌ها در حاشیه هفتاد و ششمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد ظهر پنجشنبه به وقت محلی با «عبدالله شهید» رئیس مجمع عمومی دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

‎وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار ضمن تبریک انتصاب شهید به ریاست مجمع عمومی، از وی برای سفر به تهران دعوت کرد.

امیرعبداللهیان با اشاره به اهمیت نقش سازمان ملل متحد، بر حمایت جمهوری اسلامی ایران از مأموریت‌های سازمان ملل و مأموریت رئیس مجمع تأکید و برای موفقیت وی در مأموریت‌ها از جمله مبارزه با تروریسم آرزوی موفقیت کرد.

 

‎وزیر امور خارجه با اشاره به این‌که امروز پدیده تروریسم جهان را گرفتار کرده است، تصریح کرد که ترور سردار شهید قاسم سلیمانی سردار بزرگ صلح، توسط  ایالات متحده در خاک عراق، یکی از  بارزترین نمودهای این تروریسم است.

امیرعبداللهیان یادآور شد که در داخل ایران یک کمیته حقوقی و بین‌المللی برای پیگری این ترور با هدف سپردن آمران و عاملان این ترور به دست عدالت تشکیل شده است، اما قطعا سازمان ملل متحد هم در این زمینه نقشی مهم دارد.

 

‎در ادامه این نشست، وزیر امور خارجه کشورمان به نقش سازنده جمهوری اسلامی ایران در همکاری با دولت‌های منطقه در مبارزه به تروریسم از لبنان گرفته تا عراق و افغانستان اشاره کرد.

امیرعبداللهیان با بیان اینکه تحریم به ابزاری تروریستی علیه ملت‌ها بدل شده، تصریح کرد که انتظار از مجمع عمومی آن است که با تقویت چندجانبه‌گرایی، در برابر یکجانبه‌گرایی و بی‌قانونی آمریکا بایستد.

وزیر امور خارجه کشورمان با ابراز تأسف از اینکه آمریکا به رغم شعارها، تروریسم اقتصادی را به تروریسم سلامت و دارویی پیوند داده، بر لزوم پاسخ جدی جامعه بین‌المللی به این رویکرد، تأکید کرد.

 

* مادامی که همه در امنیت نباشند، هیچ‌کس در امنیت نخواهد بود

در ادامه این نشست، رئیس مجمع عمومی سازمان ملل با تبریک انتصاب امیرعبداللهیان، سفر خود به تهران در سال ۱۹۹۶ برای شرکت در اجلاس سازمان همکاری اسلامی را فراموش‌ نشدنی توصیف کرد.

«عبدالله شهید» سیستم چندجانبه را تنها مسیر و انتخاب جامعه جهانی توصیف کرد و گفت: همه‌گیری کرونا نشان داد که کشورها تا چه حد به هم متصل هستند و مادامی که همه در امنیت نباشند، هیچ‌کس در امنیت نخواهد بود.

رئیس مجمع عمومی سازمان ملل متحد و مجمع عمومی را بهترین مکانیسمی خواند که تاکنون در زمینه جندجانبه‌گرایی ساخته شده است.

وی همچنین تأکید کرد که مجمع عمومی تمام تلاش خود را می‌کند تا در راستای مأموریت‌های خود موفق باشد.

 

 حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه که دوشنبه شب ۲۹ شهریور ماه در رأس هیأتی برای شرکت در نشست مجمع عمومی وارد نیویورک شد در مدت دو روز حضورش با مقامات و وزرای خارجه برخی از کشورها دیدار و گفت‌و‌گو کرده است. وی در این مدت با وزرای خارجه لوکزامبورگ، فنلاند، کرواسی، هند، سوریه، ونزوئلا، انگلیس، آلمان، اسپانیا، ایرلند، بلاروس، دانمارک، ایتالیا، صربستان و ... و همچنین جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار و به رایزنی پرداخت.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار