افزایش تعرفه پرستاران کلید خورد /پیشنهاد معافیت مالیات پلکانی پرستاران در بودجه ۱۴۰۵ عامل ضرب و شتم وحشیانه بانوان در باقرشهر دستگیر و راهی زندان شد + فیلم هوش مصنوعی، رایانه شما را از طریق تصاویر آنلاین هک می‌کند وضعیت استخدامی معلمان غیررسمی به زودی مشخص می‌شود + جزئیات سرعت طوفان سیستان برای دومین روز متوالی از ۱۰۰ کیلومتر گذشت فراخوان استخدام نیروی متخصص در آزمایشگاه‌های پلیس آگاهی فراخوان شناسایی متخصصان مالی برای هیات مدیره‌های شستا زمان برگزاری آزمون استخدامی وزارت بهداشت اعلام شد + ظرفیت جذب اجرای ماینکرفت با هوش مصنوعی در مرورگر اطلاعیه سری سوم انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ خشکسالی پرده از ۴۰ گور ۲۰۰۰ ساله برداشت پذیرش دانشجوی پزشکی فقط از طریق آزمون سراسری امکان‌پذیر است/هشدار به کلاهبرداری‌های مجازی حبس، شلاق و انفصال از خدمت برای یک کارمند در یزد مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ برای بار سوم تمدید شد دادستان فارس: افراد هنجارشکن و دست‌اندرکاران برگزاری مراسم در باغ جنت شیراز تحت تعقیب قضایی قرار گرفتند ورود موج جدید بارش‌ها به کشور از چهارشنبه

احتمال تغییر دورکاری کارکنان با افزایش واکسیناسیون

طبق اعلام سازمان اداری و استخدامی، با تغییر رنگ‌بندی مناطق در روزهای اخیر، حضور کارکنان در دستگاه‌ها طبق دستورالعمل قبلی و با تشخیص مسئولان مربوطه خواهد بود و تصمیم جدیدی در رابطه با تغییر شرایط دورکاری اتخاذ نشده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 25
کد خبر: ۱۰۳۴۶۸

به گزارش راهبرد معاصر از اسفند ۱۳۹۸ و با شدت گرفتن شیوع کرونا و اعمال تدریجی محدودیت‌ها، با مصوبات ستاد ملی کرونا حضور کارکنان در دستگاه‌های اجرایی نیز دستخوش تغییر شد، این در حالی بود که در آبان ماه سال گذشته، سازمان اداری و استخدامی طی بخشنامه‌ای تکلیف حضور کارکنان در دوران کرونا را مشخص کرد و تا کنون نیز در دستور کار قرار داشته است.

اما در مدت اخیر با افزایش واکسیناسیون و البته روند کاهشی ابتلا به کرونا و تغییر رنگ مناطق از قرمز به نارنجی و یا زرد، این مطرح می‌شود که آیا ممکن است وضعیت دورکاری تغییر کند یا برداشته شود؟

پیگیری موضوع از سازمان اداری و استخدامی با این توضیح همراه بود که همچنان بخشنامه آبان ۱۳۹۹، در رابطه با دورکاری کارکنان پابرجاست و تغییر تازه ای اعمال نشده و دستگاه‌ها طبق همان دستورالعمل باید در دوران کرونا ادامه دهند.

این در حالی است که جریان دورکاری، محدود به دوران کرونا نبوده و مصوبه مربوطه در سال ۱۳۸۹ از سوی هیات دولت صادر شده و این امکان را به دستگاه‌های اجرایی می‌دهد که براساس شرایط دستگاه و تشخیص بالاترین مقام مسئول بتواند با توجه به امکان ارائه خدمات به صورت الکترونیک و ایجاد بستر برای دورکاری در این رابطه تصمیم‌گیری کنند.

بر این اساس، در حال حاضر با تغییر رنگ‌بندی، در مناطق قرمز در دستگاه های با خدمات ضروری کاهش ۵۰ درصدی نیروها مشروط به این که خللی در ارائه خدمات ایجاد نشود، در سایر دستگاه‌های این مناطق هم حضور یک سومی و دورکاری به صورت دو سوم اعمال می‌شود.

در مناطق نارنجی در دستگاه‌های ارائه دهنده خدمات ضروری، حضور کارکنان به صورت دو سوم و یک سوم دورکار هستند و در سایر دستگاه‌ها حضور ۵۰ درصدی بوده و ۵۰ درصد دیگر امکان دورکاری دارند.

در مناطق زرد نیز کارکنان دستگاه‌های با خدمات ضروری باید به طور کامل و ۱۰۰ درصد حضور پیدا کنند، اما در سایر دستگاه‌‌ها یک سوم به صورت دورکار و دو سوم خواهند بود.

در حالی دستگاه‌ها ملزم به رعایت دستورالعمل سازمان اداری و استخدامی خواهند بود که بعید نیست در ماه‌های آینده و با تکمیل فرآیند واکسیناسیون و تغییر وضعیت، در رابطه با دستورالعمل فعلی نیز تجدید نظر شود.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار