وزش باد شدید همراه با پدیده گرد و خاک در تهران محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته جاده‌ها اعضای هیئت علمی بازنشسته اجباری دانشگاه فرهنگیان به خدمت بازمی‌گردند چه کسی برنده نوبل ادبیات می‌شود؟ جاده چالوس از ساعاتی بعد یکطرفه می‌شود ظرفیت مدارس کشور در اختیار دانش‌آموزان افغان/ آمارها رو به افزایش است اعزام هیئت وزارت علوم به همدان برای بررسی حواشی اخیر قربانی پرونده‌های جنجالی تجاوز فرانسه دوباره به دادگاه رفت؛ متهم: همسرش من را فریب داد / حسام الدین دوگان کیست؟ اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ماجرای تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا چه بود؟ + توضیحات استانداری همدان جزئیات استخدام ۶۰۰۰ نفر در قوه قضاییه تهران در روز‌های آینده گرم است؛ خنک شدن هوا از شنبه شرایط تغییر رشته در دانشگاه فرهنگیان نحوه بارگذاری مستندات رتبه بندی معلمان / مراحل استخدام دانشجو معلمان ورودی ١۴٠۴ شرایط استفاده مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی

احتمال تغییر دورکاری کارکنان با افزایش واکسیناسیون

طبق اعلام سازمان اداری و استخدامی، با تغییر رنگ‌بندی مناطق در روزهای اخیر، حضور کارکنان در دستگاه‌ها طبق دستورالعمل قبلی و با تشخیص مسئولان مربوطه خواهد بود و تصمیم جدیدی در رابطه با تغییر شرایط دورکاری اتخاذ نشده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 25
کد خبر: ۱۰۳۴۶۸

به گزارش راهبرد معاصر از اسفند ۱۳۹۸ و با شدت گرفتن شیوع کرونا و اعمال تدریجی محدودیت‌ها، با مصوبات ستاد ملی کرونا حضور کارکنان در دستگاه‌های اجرایی نیز دستخوش تغییر شد، این در حالی بود که در آبان ماه سال گذشته، سازمان اداری و استخدامی طی بخشنامه‌ای تکلیف حضور کارکنان در دوران کرونا را مشخص کرد و تا کنون نیز در دستور کار قرار داشته است.

اما در مدت اخیر با افزایش واکسیناسیون و البته روند کاهشی ابتلا به کرونا و تغییر رنگ مناطق از قرمز به نارنجی و یا زرد، این مطرح می‌شود که آیا ممکن است وضعیت دورکاری تغییر کند یا برداشته شود؟

پیگیری موضوع از سازمان اداری و استخدامی با این توضیح همراه بود که همچنان بخشنامه آبان ۱۳۹۹، در رابطه با دورکاری کارکنان پابرجاست و تغییر تازه ای اعمال نشده و دستگاه‌ها طبق همان دستورالعمل باید در دوران کرونا ادامه دهند.

این در حالی است که جریان دورکاری، محدود به دوران کرونا نبوده و مصوبه مربوطه در سال ۱۳۸۹ از سوی هیات دولت صادر شده و این امکان را به دستگاه‌های اجرایی می‌دهد که براساس شرایط دستگاه و تشخیص بالاترین مقام مسئول بتواند با توجه به امکان ارائه خدمات به صورت الکترونیک و ایجاد بستر برای دورکاری در این رابطه تصمیم‌گیری کنند.

بر این اساس، در حال حاضر با تغییر رنگ‌بندی، در مناطق قرمز در دستگاه های با خدمات ضروری کاهش ۵۰ درصدی نیروها مشروط به این که خللی در ارائه خدمات ایجاد نشود، در سایر دستگاه‌های این مناطق هم حضور یک سومی و دورکاری به صورت دو سوم اعمال می‌شود.

در مناطق نارنجی در دستگاه‌های ارائه دهنده خدمات ضروری، حضور کارکنان به صورت دو سوم و یک سوم دورکار هستند و در سایر دستگاه‌ها حضور ۵۰ درصدی بوده و ۵۰ درصد دیگر امکان دورکاری دارند.

در مناطق زرد نیز کارکنان دستگاه‌های با خدمات ضروری باید به طور کامل و ۱۰۰ درصد حضور پیدا کنند، اما در سایر دستگاه‌‌ها یک سوم به صورت دورکار و دو سوم خواهند بود.

در حالی دستگاه‌ها ملزم به رعایت دستورالعمل سازمان اداری و استخدامی خواهند بود که بعید نیست در ماه‌های آینده و با تکمیل فرآیند واکسیناسیون و تغییر وضعیت، در رابطه با دستورالعمل فعلی نیز تجدید نظر شود.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار