عراقچی: ایران آماده فصل جدیدی در روابط با اروپا است / زمان در حال اتمام است مقام آمریکایی: نتیجه مذاکرات با ایران دلگرم‌کننده بود بقایی: مذاکرات دشوار، اما مفید بود/ زمان و مکان دور بعدی گفت‌و‌گو‌ها اعلام خواهد شد کاخ سفید: مذاکرات با ایران وارد جزئیات بیشتری شده است پایان دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا در عمان طالبان، شطرنج را حرام اعلام کرد بقایی: ایران آماده است به تعامل دیپلماتیک برای اطمینان از «ماهیت صلح‌آمیز» برنامه هسته‌ای خود ادامه دهد اعلام وفاداری شیوخ و قبایل صعده با رهبر انصارالله یمن ادعای سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام ایرانی: آمریکا به دنبال تنش بود نه راه حل در مذاکرات هسته‌ای سفیر آمریکا در اراضی اشغالی: گزارش‌ها درباره به رسمیت شناختن فلسطین توسط ترامپ اشتباه است واکنش سفارت هند در ایران به بی‌احترامی به عراقچی در یک برنامه تلویزیونی هندی عراقچی: اگر هدف از مذاکرات با آمریکا، ابراز اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای باشد، رسیدن به یک توافق کاملاً در دسترس است شهباز شریف: ما در جنگ پیروز شدیم هند: پاکستان توافق آتش‌بس را نقض کرد عراقچی: ایران از هیچ‌یک از حقوق ملت خود عقب‌نشینی نخواهد کرد
امیرعبداللهیان:

عزم آیت الله رئیسی برای رفع مشکلات ایرانیان در دنیا

وزیر امور خارجه در جمع رئیس و کادر دفتر حفاظت منافع ایران بر عزم قطعی آیت الله رئیسی برای تکریم و رفع مشکلات ایرانیان در سراسر دنیا و تسهیل امور آنان در ارتباط با سرزمین‌ مادری تأکید کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۰ - ۰۳ مهر ۱۴۰۰ - 2021 September 25
کد خبر: ۱۰۳۴۸۲

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در آخرین برنامه قبل از ترک نیویورک، در نشست صمیمانه‌ای با رئیس و کادر مدیریتی دفتر حفاظت منافع جمهوری اسلامی ایران از نزدیک در جریان آخرین وضعیت خدمت رسانی به ایرانیان مقیم ایالات متحده قرار گرفت و در خصوص چالش‌ها و اقدامات ضروری که برای بهبود خدمت‌رسانی ضروری است تبادل نظر کرده و دستورات لازم را صادر کردند.

 

وزیر امورخارجه در این نشست که با حضور مجید تخت‌روانچی سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان‌ ملل متحد و هیأت همراه برگزار شد، ضمن تشریح سیاست دولت سیزدهم در خصوص ایرانیان مقیم خارج، بر عزم قطعی آیت الله رئیسی، رئیس جمهور برای تکریم و رفع مشکلات ایرانیان در سراسر دنیا و تسهیل امور آنان در ارتباط با سرزمین‌ مادری تاکید کرد.

 

امیرعبداللهیان افزود: این اهتمام در تمامی ارکان حاکمیت و قوای سه گانه وجود دارد تا حدی که پیش از این سفر، آقای اژه ای رئیس قوه قضاییه از اینجانب خواست این پیام را به ایرانیان مقیم آمریکا منتقل کنم که هیچ مانعی برای تردد آسان آنان وجود ندارد. علاوه بر این، آقای قالیباف فضای مستقل ارتباطی را در تارنمای مجلس پیش بینی کرده است تا ایرانیان مقیم خارج به راحتی با قوه مقننه و مجلس در ارتباط باشند تا هر کجا که لازم است ساده سازی فرآیندهای قانونی صورت پذیرد.

وزیر امور خارجه با اشاره به نخبگی و فرهیختگی جامعه بزرگ ایرانیان مقیم آمریکا، جامعه ایرانیان را سرمایه و فرصت بی بدیلی نامید که می‌بایست با هم‌افزایی همه دستگاههای ذیربط از آن صیانت کرد.

 

وزیر خارجه ضمن برشمردن اقداماتی که در بخش های مختلف وزارت خارجه در ارتباط با خدمات کنسولی در دست طراحی و اجرا است، یکی از مهمترین وظایف همه سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌ها را خدمت‌رسانی بدون وقفه و تبعیض به هم ایرانیان معرفی کرد.

امیرعبداللهیان در این‌ نشست، رفت و آمد و ارتباط هرچه بیشتر ایرانیان مقیم‌ خارج با ایران را مایه قدرت و پیشرفت کشور از یکسو و آرامش جامعه فرهیخته ایرانیان از سوی دیگر دانست و بر تعهد دولت و وزارت خارجه برای رفع موانع و کاهش فرآیندهای بوروکراتیک غیر ضرور و تلاش برای اصلاح قوانین و مقررات برای روان‌تر شدن هر چه بیشتر خدمت‌رسانی، تاکید کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار