موشک جدید چین، برق را از سر آمریکا می‌پراند-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

موشک جدید چین، برق را از سر آمریکا می‌پراند

یک وبگاه تحلیلی به تازگی در مطلبی به تحلیل موشک جدید ساخت چین که قابلیت ایجاد خاموش‌های سراسری شهر‌های آمریکا را دارد، پرداخت.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۸ - ۱۱ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 03
کد خبر: ۱۰۴۲۵۱

به گزارش راهبرد معاصر، وبگاه «آسیا تایمز» در این زمینه نوشت، موشک جدید ساخت چین با سرعت ۶ ماخ حرکت می‌کند، یک انفجار در یک شهر بزرگ ایجاد و یک پالس الکترو مغناطیسی ایجاد می‌کند و خطوط ارتباطی و برق را فوراً از بین برده و عملا مردم فلج می‌شوند.

موشک جدید چین با قابلیت شوک مغناطیسی

بر اساس این گزارش، در حالی که سلاح‌های پالس الکترومغناطیسی (EMP) جدید نیستند، اما مخرب و موثرند و این چیزی است که دانشمندان نظامی چین روی آن حساب می‌کنند. به گفته تیم محققان آکادمی فناوری پرتاب موشکی چین در پکن، موشک جدید که برد ۳۰۰۰ کیلومتر با ۶ برابر سرعت صوت (حدود ۲۵ دقیقه پرواز) دارد، در جو زمین باقی می‌ماند. این موشک پس از عبور از منطقه مورد نظر یک انفجار ایجاد می‌کند. این امر شوک‌های برقی را به پالس‌های الکتریکی کوتاه، اما بسیار قدرتمند تبدیل می‌کند.

«سان ژنگ» دانشمند چینی در این باره گفت، این می‌تواند ۹۵ درصد از انرژی را تنها در ۱۰ ثانیه آزاد کند، مناسب برای تخلیه آنی و باعث ایجاد پالس الکترومغناطیسی می‌شود. این باعث فرسودگی موثر دستگاه‌های الکترونیکی می‌شود.»

پالس الکترو منغناطیسی یک انفجار عظیم از انرژی الکترومغناطیسی است که می‌تواند به طور طبیعی رخ دهد یا عمدا تولید شود. این انرژی بی ضرر از انسان عبور می‌کند. چنین میدان مغناطیسی باعث حرکت الکترون‌های سیم‌های مجاور شده و در نتیجه باعث افزایش قدرت مخرب در هر وسیله الکترونیکی در محدوده می‌شود.

موشکی با قابلیت تخریب کل شبکه برق آمریکای شمالی

برخی معتقدند که این نوع سلاح‌ها می‌توانند برای ایجاد اختلال گسترده در صنعت برق استفاده شوند. «پیتر پری»، تحلیلگر دفاعی در کمیسیون کنگره آمریکا پیشتر گفته بود که شما می‌توانید از یک چنین سلاحی برای تخریب کل شبکه برق آمریکای شمالی استفاده کنید.

این تحلیلگر آمریکایی گفت: «هنگامی که شبکه برق قطع می‌شود، همه چیز فرو می‌ریزد. همه چیز به برق بستگی دارد، مخابرات، حمل و نقل، حتی آب.»

وی گفت که ساختن سلاح پالس الکترو مغناطیسی در توان بسیاری از نظامیان خواهد بود و می‌توان ستون‌های فناوری را در یک کلانشهر بزرگ از بین برد.

موشک‌های «دانگ فنگ-۱۷» و «آوانگارد» قابل رهگیری نیستند

ژنرال «مارک میلی»، رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در جریان سخنان خود در ۴ مارس ۲۰۲۰ در کمیته نیرو‌های مسلح سنای ایالات متحده، به قابلیت‌های موشک‌های پنج ماخی چین و روسیه اشاره کرد. میلی گفت: «هیچ دفاعی برابر موشک‌های مافوق صوت وجود ندارد. شما توان دفاع برابر آن را ندارید. آن‌ها آنقدر سریع پیش می‌روند که نمی‌توانید به آن برسید.»

برخی کارشناسان می‌گویند ممکن است بتوان در آخرین لحظات پرواز موشک مافوق صوت را رهگیری کرد. این بدان دلیل است که موشک مافوق صوت در مرحله پایانی خود کندتر از یک موشک قاره پیماست، اما اعتقاد بر این است که موشک‌های مافوق صوت مانند «دانگ فنگ-۱۷» چین و «آوانگارد» روسیه اساساً قابل رهگیری نیستند، زیرا خیلی سریع حرکت می‌کنند.

در انتهای این گزارش آمده است، پدافند موشکی کنونی آمریکا قادر به دفاع مقابل موشک‌های مافوق صوت نیست، به این دلیل که این نوع موشک‌ها در ارتفاع کمتر و در فضایی متفاوت پرواز می‌کنند. «کینگستون ریف» متخصص امور موشکی در انجمن کنترل تسلیحات در واشنگتن گفت که رادار‌ها و حسگر‌های زمینی و فضایی نیز برای ردیابی این نوع موشک‌ها به چالش کشیده می‌شوند./فارس

ارسال نظر