رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

لیبرمن: هیچ توافق دیپلماتیکی برنامه هسته‌ای ایران را متوقف نمی‌کند

لیبرمن: هیچ توافق دیپلماتیکی برنامه هسته‌ای ایران را متوقف نمی‌کند وزیر دارایی رژیم صهیونیستی برای فضاسازی علیه مذاکرات برجامی وین، مدعی شد هیچ نوع روند یا توافق دیپلماتیک برنامه هسته‌ای ایران را متوقف نمی‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۷ - ۲۹ مهر ۱۴۰۰ - 2021 October 21
کد خبر: ۱۰۶۳۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، «آویگدور لیبرمن» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی در مصاحبه‌ای با خبرگزاری «والا» در حالی که تلاش‌ها بر روی ازسرگیری مذاکرات برجامی وین متمرکز شده، مدعی شد هیچ روند یا توافق دیپلماتیکی برنامه هسته‌ای ایران را متوقف نمی‌کند.

 

وی همچنین در ادامه لفاظی‌های مقام‌های دیگر رژیم صهیونیستی علیه ایران، گفت در خصوص رویارویی با ایران فقط زمان مشخص نیست که آنهم خیلی دور نخواهد بود.

 

پیش‌تر، «گلعاد اردن» نماینده ویژه رژیم صهیونیستی در سازمان ملل روز سه‌شنبه با انتقاد از «وسواس ضداسرائیلی» شورای امنیت سازمان ملل، اتهامات تکراری علیه ایران را مجدداً‌ مطرح کرد و مدعی شد: «تهدید واقعی برای امنیت جهانی به سرعت در حال پیشرفت است».

 

اردن در حالی تلاش داشت تا در سخنرانی جدید خود در شورای امنیت حواس‌ها را از اقدامات غیرقانونی رژیم صهیونیستی پرت کند که چندین بار قطعنامه‌هایی علیه اقدامات غیرقانونی شهرک‌سازی صهیونیست‌ها در فلسطین اشغالی مطرح شده که با حمایت ایالات متحده، این رژیم از محکوم شدن گریخته است.

 

مقام‌های رژیم صهیونیستی از زمان روی کار آمدن «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در ماه‌های اخیر تلاش‌ها برای اخلال در روند مذاکرات «وین» برای احیای برجام را تشدید بخشیده‌اند و از هر تریبونی برای فضاسازی علیه برنامه هسته‌ای ایران سوء استفاده می‌کنند.

 

اردن نیز در جلسه شورای امنیت سازمان ملل مدعی شد که ایران از مذاکرات وین برای خرید وقت به منظور دستیابی به اورانیوم غنی‌شده تا درجه تسلیحات استفاده می‌کند و همچنان به پیشرفت به سوی رسیدن به هدف تبدیل شدن به یک کشور در آستانه تسلیحات اتمی شدن ادامه می‌دهد.

 

این نماینده رژیم صهیونیستی در اظهاراتی دوگانه گفت که از راه‌حل دیپلماتیک برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح‌های هسته‌ای استقبال می‌کند اما در عین حال مدعی شد این رژیم از هر اقدامی برای جلوگیری از تسلیحات اتمی ایران بهره می‌گیرد.

 

«مجید تخت روانچی» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد نیز روز گذشته (سه‌شنبه) در واکنش به لفاظی‌های اردن، اتهامات رژیم صهیونیستی درباره برنامه هسته‌ای صلح آمیز ایران را پوچ، بی ربط و بی اساس خواند و هدف این رژیم از طرح این اتهامات را پنهان کردن خطری خواند که تسلیحات هسته‌ایش برای منطقه و جامعه جهانی ایجاد می‌کند./فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار