بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه نفوذ ۱۰ خودروی نظامی اسرائیلی به شمال قنیطره سوریه انتخابات پیش‌رو در رهبری حماس؛ الحیه و مشعل مهم‌ترین گزینه‌های ریاست جنبش سفیر ایران در بغداد: آمریکا در حریم هوایی عراق از ایران جاسوسی می‌کند ریاض به جدایی‌طلبان یمن: صدای عقل را بر ماجراجویی غلبه دهید بازداشت ۷ نفر در ایتالیا به اتهام تامین مالی حماس پیام گروه هکری حنظله خطاب به نتانیاهو در آستانه سفر به آمریکا الحوثی: ارتباط نظام سعودی با تل‌آویو/ نبردهای آتی با اسرائیل حتمی است پای جاسوس ایرانی به اتاق نفتالی بنت رسید زلنسکی: به دیدار ترامپ می‌روم رژیم صهیونیستی در قعر فهرست اعتبار جهانی قرار گرفت غریب آبادی: خصومت دشمنان ناشی از استقلال و پیشرفت‌های ایران است وزیر جنگ اسرائیل: هرگز از غزه خارج نخواهیم شد

کشف جسد دیپلمات روس نزدیک سفارت این کشور در برلین

کشف جسد دیپلمات روس نزدیک سفارت این کشور در برلین سرویس‌های امنیتی آلمان در ادعایی گفتند بر این باورند این فرد از عوامل مخفی سازمان امنیت داخلی روسیه، سرویس امنیت فدرال بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۵ - ۱۴ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 05
کد خبر: ۱۰۸۳۱۱

وزارت خارجه آلمان مرگ یک کارمند سفارت روسیه در برلین و کشف جسد وی در نزدیکی ساختمان این سفارتخانه را تایید، اما از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد.

 

شبکه روسی «راشا تودی» به نقل از روزنامه آلمانی «اشپیگل» از کشف جسد یک دیپلمات روس خارج از ساختمان سفارت روسیه در پایتخت آلمان خبر داد.

 


به گزارش این روزنامه، مرد متوفی ۳۵ ساله به عنوان دبیر دوم سفارت مشغول بود که به نظر می‌رسد از طبقه بالای ساختمان سقوط کرده است.

 

طبق گزارش راشا تودی به نقل از رسانه‌های آلمانی، جسد او ۱۹ اکتبر (۲۷ مهر) پیدا شد.

وزارت امور خارجه آلمان روز جمعه اعلام کرد که از مرگ یک کارمند سفارت روسیه در برلین آگاه است، اما به دلیل حفاظت از اطلاعات شخصی از ارائه جزئیات بیشتر خودداری کرد.

«کریستوفر برگر» سخنگوی این وزارتخانه در یک کنفرانس خبری گفت: می‌توانم به شما بگویم که وزارت خارجه از این حادثه مطلع است. من از شما می‌خواهم که درک کنید که به دلایل حفاظت از اطلاعات شخصی فرد متوفی و بستگان وی نمی‌توانم جزئیاتی ارائه کنم.

سفارت روسیه در آلمان هم در واکنش به این خبر، بیانیه کوتاهی منتشر کرد و گفت: «به دلایل اخلاقی درباره این رویداد غم‌انگیز اظهارنظر نمی‌کند».

 

گزارش‌ها حاکی از آن است که سفارت روسیه با انجام کالبد شکافی در آلمان موافقت نکرده و بنابراین جسد به روسیه منتقل شده است.

 

اشپیگل افزود مقامات آلمانی به دلیل وضعیت دیپلماتیک متوفی قادر به تحقیق در خصوص حادثه مرگ وی نبودند.

 

سرویس‌های امنیتی آلمان در ادعایی گفتند بر این باورند این فرد از عوامل مخفی سازمان امنیت داخلی روسیه، سرویس امنیت فدرال بوده است./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار