سردار تنگسیری پیام داد + متن پیام فرمانده نیروی دریایی سپاه واکنش رسمی سپاه به تروریستی خواندن آن توسط اروپا: انسجام ملی تقویت شد رهبر معظم انقلاب: اگر آمریکا جنگ آغاز کند، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود بازداشت عامل شهادت شهید فیروزی جوشقان پزشکیان: اطمینان داریم در اجرای طرح اصلاح نظام یارانه‌ای اشتباه نکرده‌ایم واکنش وزارت اطلاعات به اقدام اتحادیه اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران استاندار خبر داد: جان باختن یک نفر در ناآرامی‌های اخیر در آذربایجان شرقی برگزاری جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با سه مصوبه فرمانده نیروی دریایی ارتش: حضور ایران در اقیانوس‌ها، پیام‌آور اقتدار و اخلاق اسلامی به جهان است بازداشت ۲۰ هسته تروریستی و آشوبگر در خراسان جنوبی دستگیری ۸ عامل مسلح و متهم به آتش‌زدن مسجد و پایگاه بسیج در اسلامشهر حمله پهپادی به ساختمان سپاه در بندر عباس تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در قصر شیرین + علت و جزئیات اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران

درخواست نماینده مجلس برای بازرسی از انتصابات فامیلی

مالکی با تشکر از رئیس دولت بابت این اظهارنظر که خط قرمزی از سوی وزرا و دفترش ندارد، گفت: این به تنهایی کافی نیست، برای عملی شدن سخنتان مهلت یک هفته‌ای تعین کرده و به دفتر بازرسی ریاست جمهوری دستور دهید تا گزارش دقیقی از این موضوع تهیه کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 07
کد خبر: ۱۰۸۵۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان این‌که بعضی از وزرا هنوز در ماه عسل انتصابات به سر می‌برند، از رئیس جمهور خواست تا به دفتر بازرسی ویژه ریاست جمهودی دستور دهد تا ظرف مهلت یک هفته‌ای ماجرای انتصابات فامیلی را پیگیری کنند.

 

فداحسین مالکی در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس در نطق میان دستور خود ضمن تشکر از عملیات اخیر سپاه پاسداران انقلاب در دریا‌های جنوب و توقیف نفتکش گفت: ماجراجویی‌های آمریکا و پاسخ دندان شکن جوانان ایرانی حقایق زیادی را برای جهانیان روشن کرد.

 


این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خطاب به سیدابراهیم رئیسی گفت: سه ماه از شروع کار شما می‌گذرد و بنظر می‌رسد برخی از وزرا هنوز در ماه عسل انتصابات به سر می‌برند.

 


وی با بیان این‌که خبر‌های خوبی از تیم اقتصادی دولت به گوش نمی‌رسد، گفت: برخی اختلاف نظر‌ها در تیم اقتصادی، گرانی و مشکلات معیشتی مردم را به حاشیه برده است. انتظار داریم که شما با یک نهیب حیدری تیم اقتصادی دولت را به همسویی و همگرایی دعوت کنید.

 

نماینده مردم زاهدان با بیان این ادعا که رابطه دولت و مجلس به سردی می‌رود، گفت: علت اصلی این رابطه سرد عدم پاسخگویی وزرا به نمایندگان ملت است، ادامه این روند به صلاح دو قوه نیست. لازم است رئیس دولت تذکر بدهد تا وزرا در ارتباطاشان با نمایندگان تجدید نظر کنند.

 

مالکی ضمن تشکر از رئیس دولت سیزدهم بابت این اظهارنظر که خط قرمزی از سوی وزرا و دفترش ندارد، گفت: این به تنهایی کافی نیست، برای عملی شدن سخنتان مهلت یک هفته‌ای تعین کرده و به دفتر بازرسی ریاست جمهوری دستور دهید تا گزارش دقیقی از این موضوع تهیه کنند و افرادی که براساس نسبت‌های فامیلی سمت‌هایی را تصاحب کردند برکنار شوند.

 

وی در ادامه نطقش به مشکلات حوزه انتخابیه خود پرداخت و گفت: بالاترین نرخ فقر و بیکاری، حاشیه نشینی و پایین‌ترین نرخ توسعه متعلق به سیستان و بلوچستان است در عین حال این منطقه به دلیل داشتن ظرفیت‌های مهم مثل مناطق آزاد می‌تواند برگ برنده برای تحول اقتصاد باشد./ ایسنا

ارسال نظر