سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم

تکذیب خبرسازی فرانسوی‌ها درباره احضار سفیر ایران در هانوی

تکذیب خبرسازی فرانسوی‌ها درباره احضار سفیر ایران در هانوی خبرسازی فرانسوی‌ها درباره احضار سفیر ایران در هانوی توسط سپاه پاسداران به وزارت خارجه ویتنام تکذیب شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۱ - ۱۶ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 07
کد خبر: ۱۰۸۶۵۹

به گزارش راهبرد معاصر خبرگزاری فرانسه در خبری مدعی شد که سفیر جمهوری اسلامی ایران در هانوی در پی توقیف نفتکش این کشور توسط سپاه پاسداران به وزارت خارجه ویتنام احضار شده است. در همین خصوص یک منبع مطلع در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اعلام کرد که هیچ احضاری در میان نبوده و سفیر ایران در ویتنام به وزارت خارجه ویتنام دعوت شده و جزییاتی درباره وضعیت نفتکش توقیف شده داده است.

لازم به ذکر است، در همین خصوص نیز سخنگوی وزارت خارجه ویتنام اعلام کرد که این کشور در حال حاضر در حال گفت‌وگو با ایران به منظور حل هر چه سریع‌تر موضوع و اطلاع از سلامت سرنشینان نفتکش است.

وزارت خارجه ویتنام هم از سوی دیگر اعلام کرد که همه خدمه نفتکش این کشور که از سوی ایران توقیف شده سالم هستند و ناخدای این نفتکش از خوش‌برخوردی مسئولان ایرانی رضایت داشته است. (اینجا بخوانید)

گفتنی است خبرگزاری فرانسه چندی پیش در خبری مدعی شد که وزارت خارجه ویتنام با احضار سفیر جمهوری اسلامی ایران در هانوی از وی خواسته تا درباره نفتکش ویتنامی توقیف شده توضیح ارائه دهد.

به گزارش فارس، روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ۱۲ آبان ماه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با اقدام به موقع و مقتدرانه جان برکفان دلاور نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، عملیات نیروی دریایی ارتش تروریست آمریکا برای سرقت نفت جمهوری‌اسلامی ایران در دریای عمان ناکام ماند.

در این اطلاعیه آمده بود: آمریکایی‌ها در این اقدام یک نفتکش حامل نفت ایران را در آب‌های دریای عمان سرقت کردند و با انتقال محموله نفت به یک نفتکش دیگر ، آن را به سوی مقصدی نامعلوم هدایت کردند. رزمندگان نیروی دریایی سپاه با اجرای عملیات هلی برن بر روی عرشه نفتکش حامل نفت سرقت شده آن را تصرف و به سوی آب‌های سرزمینی ایران هدایت کردند.

در پی انتشار این اطلاعیه نیز خبرگزاری آمریکایی «آسوشیتدپرس» هم روز چهارشنبه ۱۲ آبان ماه به نقل از دو مقام آمریکایی مدعی شد که ایران یک نفتکش تحت پرچم ویتنام به نام «MV Southys» را در دریای عمان توقیف کرده و هنوز این نفتکش را در اختیار دارد و در بندرعباس نگهداری می‌کند./فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار