غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

بنت: ایران به دنبال نابودی اسرائیل است

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه در نشستی به گزافه‌گویی علیه ایران پرداخت و گفت وحشتی که از تهران شروع می‌شود به دنبال نابودی اسرائیل، تسلط بر جهان و راندن آن به ورطه تاریک است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۲۱ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 12
کد خبر: ۱۰۹۳۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه باز هم به لفاظی علیه ایران پرداخت و مدعی شد که ایران می‌خواهد از طریق افراط‌گرایی اسلام‌گرا بر جهان تسلط یابد.

بنت در پیامی از پیش ضبط شده در هفتمین نشست سالانه رسانه‌های مسیحی سازمان مطبوعاتی این رژیم که به صورت مجازی برگزار شد، ادعا کرد: «اینجا در اسرائیل (فلسطین اشغالی)، ما با یک دشمن بسیار آشکار، اسلام ستیزه‌جوی افراطی مبارزه می‌کنیم».

وی در ادامه ادعاهایش گفت: وحشتی که از تهران شروع می‌شود به دنبال نابودی اسرائیل، تسلط بر جهان و راندن آن به ورطه تاریک است.

او در ادامه، در این نشست که موضوع آن توافقات شکست‌خورده ابراهیم بود، این توافق‌ها را طلوع جدیدی برای جایگاه رژیم صهیونیستی در منطقه خواند و مدعی شد که توافق‌های عادی سازی روابط این رژیم با برخی کشورهای عربی منطقه، ثبات و رفاه منطقه را افزایش داده است.

مقام‌های رژیم صهیونیستی در ماه‌های اخیر تلاش‌ها برای اخلال در روند مذاکرات وین را شدت بخشیده‌اند و از هر تریبونی برای فضاسازی علیه ایران سوء استفاده می‌کنند.

نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیش‌تر به روزنامه «تایمز» انگلیس گفت: ما با ایران در جنگ سرد هستیم. در ۳۰ سال گذشته ایران در اطراف ما مستقر شده تا حواس ما را پرت کند.

او در ادامه با این ادعا که «ترکیب تهدید نظامی، فشار دیپلماتیک و اقتصادی نه تنها از سوی اسرائیل، بلکه از سوی ایالات متحده و دیگر قدرت‌ها برای ایران روشن می‌کند که اگر ایران به غنی‌سازی اورانیوم ادامه دهد، پیامدهای بسیار جدی خواهد داشت»، گفت: من معتقدم که ایران سرعت را کاهش خواهد داد و متوقف خواهد شد.

اخیراً رئیس ستاد کل نیروهای مسلح رژیم صهیونیستی هم از تسریع برنامه‌های عملیاتی این رژیم علیه ایران سخن گفت.

به نوشته روزنامه «یعدیعوت آحارانوت» سپهبد «آویو کوخاوی» رئیس ستاد کل نیروهای مسلح (رژیم) اسرائیل در جریان سخنرانی در کمیته امور خارجی و دفاعی کنست گفت: «نیروهای اسرائیل در حال تسریع برنامه‌های عملیاتی و آمادگی خود برای مقابله با ایران و تهدید برنامه هسته‌ای نظامی آن است.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار