تشکیل پرونده قضایی برای ۴۰ نفر در پی تجمعات پراکنده تهران مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی: فردا در خصوص امتحانات دانشگاه آزاد تصمیم‌گیری می‌شود امتحانات کدام دانشگاه‌ها مجازی شد؟ کدام دانشگاه‌ها تا پایان هفته جاری مجازی شدند؟ خبر مهم رئیس سازمان سنجش به داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ دستگیری دو لیدر اغتشاشات کوهدشت با کشف سلاح و تجهیزات غیرمجاز شهادت مدافع امنیت در ملکشاهی/ کشف نارنجک اسرائیلی از اغتشاشگران بارش برف در معابر تهران و خطر تصادفات زنجیره‌ای بارش برف و باران در ۱۸ استان کشور هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس تهرانی‌ها آماده باشند؛ باران و برف در راه است بیشترین رشد بارش‌ها برای کدام استان‌ است؟/ آخرین وضعیت بارندگی در تهران پلیس: دیگر با برهم‌زنندگان نظم و امنیت مماشات نمی‌کنیم قوه قضائیه: تا پایان سال خدمات اظهارنامه و لایحه غیر حضوری می‌شوند استاندار تهران: اعتراضات بازاریان را مدیریت کردیم کلاس‌های این دانشگاه‌‌ها هفته آینده مجازی شد

دو برابر شدن وام تحصیلی دانشجویان متاهل

رئیس صندوق رفاه دانشجویان از دو برابر شدن وام تحصیلی دانشجویان متاهل خبر داد و گفت: ثبت نام وام دانشجویی تا دی ماه ادامه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۲ - ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 15
کد خبر: ۱۰۹۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر مسعود گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان در نشست برنامه‌ریزی و هماهنگی از سرگیری آموزش حضوری در دانشگاه‌ها اظهار کرد: در سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ مبالغ وام‌های دانشجویی۳۰ درصد رشد داشته است و از طرفی وام تحصیلی برای دانشجویان متاهل دو برابر مبلغ وام دانشجویان مجرد پرداخت می‌شود.

او افزود: دانشگاه‌هایی که با کمبود ظرفیت خوابگاهی مواجه می‌شوند می‌توانند با استفاده از ظرفیت وام ودیعه مسکن نسبت به اجاره‌ی خوابگاه اقدام نموده و در اختیار دانشجویان قراردهند. وام ودیعه مسکن گروهی برای سال تحصیلی جدید، ۱۰۰ درصد افزایش یافته است. این وام می‌تواند در تامین خوابگاه، بخش عظیمی از کمبود ظرفیت خوابگاهی دانشگاه‌ها را برطرف نماید.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان گفت: وام ودیعه مسکن متاهلی نیز با افزایش ۳۰ درصدی در تهران به ۳۲ میلیون و پانصد، در کلان شهر‌ها به ۲۶ میلیون و در سایر شهر‌ها به ۱۹ میلیون و پانصد هزار تومان افزایش یافته است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان مطرح کرد: ثبت نام وام دانشجویان از تاریخ ۱۲ آبان ماه آغاز شده و تا اول دی ماه ۱۴۰۰ ادامه دارد و تاکنون ۶۰ هزار دانشجو نسبت به ثبت نام خود اقدام کرده‌اند و برآورد می‌کنیم که ۱۵۰ هزار نفر متقاضی استفاده از وام‌های صندوق رفاه خواهند بود.

گنجی با بیان اینکه صندوق رفاه دانشجویان در سه بخش اعطای وام و تسهیلات، ارتقای خوابگاه‌ها و ارتقای آشپزخانه و سالن‌های غذاخوری فعالیت دارد، افزود: دانشگاه‌هایی که مشکل ارتقای خوابگاه و یا سالن غذاخوری دارند اگر تاکنون اقدامی نکرده‌اند می‌توانند تقاضاهایشان را ارسال کنند تا بر اساس بودجه‌ای که در اختیار صندوق است مساعدت لازم صورت پذیرد تا مشکلات ایشان مرتفع شود.

او گفت: از بابت یارانه غذای دانشجویان، اعتباری در اختیار صندوق نمی‌باشد، لیکن دانشگاه‌ها از سازمان برنامه و بودجه اعتباری را با عنوان یارانه‌ی غذا دریافت می‌کنند و نباید کوچک‌ترین مشکلی در این زمینه داشته باشند. تلاش می‌کنیم که درخواست دانشجویان برای وام بدون پاسخ نماند.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان عنوان کرد: مبلغ تمامی وام‌های دانشجویی ۳۰ درصد افزایش یافت و با توجه به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر ازدواج دانشجویی، وام دانشجویان متأهل دو برابر افزایش یافته است.

او در مورد نرخ تغذیه دانشجویی تصریح کرد: دانشجویان در سال تحصیلی جدید فقط ۱۰ درصد مبلغ تمام شده غذا را پرداخت می‌کنند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار