شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی

لبنان:هرگونه توافق با ایران تاثیر مثبت بر همه طرف‌ها خواهد داشت

لبنان:هرگونه توافق با ایران تاثیر مثبت بر همه طرف‌ها خواهد داشت وزیر امور خارجه لبنان با حمایت از مذاکرات با ایرات گفت:هرگونه توافقی با ایران تاثیر مثبت بر همه طرف‌ها خواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۵ - ۰۱ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 22
کد خبر: ۱۱۰۸۰۱

به گزارش راهبرد معاصر عبدالله بو حبیب، وزیر امور خارجه لبنان آمادگی خود را برای سفر مستقیم به عربستان در صورت دریافت دعوتنامه از سوی سران سعودی برای حل اختلافات اعلام کرد.

بوحبیب که در سفر کاری در روسیه به سر می‌برد، در مصاحبه با تی آر تی درباره افزایش تنش‌ها بین بیروت و ریاض، گفت: «زمان آن فرا رسیده است که این جنگ به گونه‌ای خاتمه یابد که نه برنده و نه بازنده‌ای داشته باشد.»

او در ادامه از توافق ایران با عربستان و کشور‌های غربی دفاع کرد و گفت که هرگونه توافقی با ایران تاثیر مثبت بر همه طرف‌ها خواهد داشت.

بوحبیب در ادامه به دفاع از حزب الله پرداخت و گفت: «جنبش حزب الله در حکومت‌داری شرکت می‌کند و در عرصه سیاسی لبنان فعال است.»

بحران دیپلماتیک بین لبنان و کشور‌های حاشیه خلیج فارس پس از انتشار یک مصاحبه تلویزیونی با جرج قرداحی، وزیر اطلاع رسانی لبنان که در آن اعلام کرده بود که گروه انصارالله یمن در جنگ با عربستان در حال دفاع از خود است، تشدید شد.

پس از آن عربستان سفیر خود از بیروت را فراخواند و به سفیر لبنان در این کشور ۴۸ ساعت مهلت داد تا خاک این کشور را ترک کند و کویت، امارات و بحرین نیز در این تصمیم به آن‌ها پیوستند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار