شبکه آمریکایی: انصارالله برای اولین‌بار جنگنده آمریکایی را هدف قرار داد لاریجانی: شهید حسن نصرالله جانش را در راه نجات بشریت از ظلم و سیاهی داد نتانیاهو: همچنان ۶۳ اسیر در اختیار حماس هستند وزارت خارجه روسیه سفر لاوروف به ایران را تأیید کرد دعوت مقاومت فلسطین برای حضور گسترده در مراسم تشییع پیکر سیدحسن نصرالله کشته شدن ۱۰ نیروی ترکیه‌ای در شمال عراق زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم 
خبرنگار اتریشی:

مذاکرات وین در هتل کوبورگ برگزار می شود

به گفته خبرنگار فارن پالیسی هتل کوبورگ بار دیگر میزبان مذاکرات وین خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 23
کد خبر: ۱۱۰۹۳۳

به گزارش راهبرد معاصر «استفانی لیختنشتاین» خبرنگار نشریه آمریکایی «فارن پالیسی» گزارش کرد که نشست آتی 29 نوامبر (هشتم آذرماه ) «وین» برای احیای برجام در هتل «پله کوبورگ» برگزار خواهد شد.

وی در پیامی که در صفحه توییتر خود منتشر کرد، در این خصوص نوشت: «متوجه شده‌ام که مذاکرات هسته‌ای ایران مجدداً به پله کوبورگ منتقل خواهد شد».

از اواسط فروردین ماه سال جاری تا پایان خرداد ماه و در دولت دوازدهم شهر وین میزبان مذاکرات ایران و گروه ۱+۴ برای احیای برجام بود. اکثر مذاکرات منتهی به برجام نیز در این هتل برگزار شد.

با روی کار آمدن دولت سیزدهم مذاکرات برای بررسی‌های بیشتر متوقف شد و قرار است دوشنبه هفته آینده هشتم آذر ماه دور جدید مذاکرات به منظور رفع تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی آمریکا به ریاست علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه ایران با نمایندگان گروه ۱+۴ در وین برگزار شود.

جمهوری اسلامی ایران تا یک سال بعد از خروج آمریکا از برجام به تمامی تعهداتش ذیل این توافق عمل کرد تا به کشورهای اروپایی که وعده می‌دادند آثار خروج واشنگتن از توافق را جبران می‌کنند فرصت دهد برای تحقق این وعده تلاش کنند. بعد از گذشت یک سال از خروج آمریکا از برجام، تهران اعلام کرد با توجه به اینکه کشورهای اروپایی به وعده‌هایشان عمل نکرده‌اند در چند گام تعهداتش ذیل برجام را کاهش خواهد داد. کاهش تعهدات ایران ذیل مفاد توافق هسته‌ای برجام صورت می‌گرفت.

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران بارها در اظهارات مختلف اعلام کرده که ایران در این مذاکرات به دنبال توافق خوب است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر