ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد شهادت ۵ نیروی حماس به هنگام خروج از تونل‌های رفح در حملات اسرائیل  هشدار ماکرون درباره محدود کردن ارتش اوکراین منابع آگاه: مأموریت بن‌سلمان برای وساطت میان تهران و واشنگتن کذب محض است نواف سلام: لبنان در وضعیت جنگ فرسایشی قرار دارد / احتیاطات لازم برای مقابله با هرگونه تشدید احتمالی تنش‌ها از سوی اسرائیل اتخاذ شده عراقچی در دیدار با وزیر خارجه هلند: همه دولت‌ها برای کمک به ارتقای حاکمیت قانون مسئولند آلمان: روسیه احتمالا تا سال ۲۰۲۹ به ناتو حمله کند روسیه طرح پیشنهادی اروپا برای صلح اوکراین را نپذیرفت پیام وزیر خارجه عمان در خصوص دیدار با عراقچی نخست‌وزیر کانادا: جهان بدون آمریکا هم دوام می‌آورد زلنسکی در واکنش به اظهارات رئیس جمهور آمریکا: از ترامپ سپاسگزاریم! هیثم علی طباطبایی که بود؟

حکم اعدام خلیفه حفتر صادر شد

یک دادگاه نظامی در شهر «مصراته» لیبی «خلیفه حفتر» فرمانده نیرو‌های موسوم به ارتش ملی این کشور را به دلیل صدور دستور بمباران دانشکده نیروی هوایی، به اعدام محکوم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۲ - ۰۴ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 25
کد خبر: ۱۱۱۱۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، یک دادگاه نظامی در لیبی «خلیفه حفتر» فرمانده نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی را به اعدام محکوم کرد.

بر اساس این گزارش، این دادگاه اعلام کرد که در پی جنایات خلیفه حفتر حکم اعدام غیابی وی صادر شده است.

دادگاه نظامی مصراته عنوان کرده است که حکم اعدام غیابی خلیفه حفتر به دلیل صدور دستور بمباران دانشکده نیروی هوایی مصراته توسط او، صادر شده است.

گفتنی است، جنگنده‌های وابسته به نیرو‌های موسوم به ارتش ملی لیبی در سال ۹۸ طی ۱۰ نوبت دانشکده نیروی هوایی مصراته را به شدت بمباران کردند و ده‌ها نفر را به خاک و خون کشیدند./مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار