تاثیر ورزش بر کاهش خطر ابتلا به آلزایمر-راهبرد معاصر
ادارات و دانشگاه‌های قزوین پنجشنبه تعطیل است اختلال خط ۳ متروی تهران به دلیل نقص فنی  فردا ادارات البرز تعطیل و دانشگاه‌ها غیرحضوری است تصاویر آخرالزمانی از وضعیت قرمز آلودگی هوا در تهران + عکس استانداری تهران تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را برای روز پنجشنبه ۲۹ آذرماه اعلام کرد حال زن آمریکایی با کلیه خوک خوب است اعلام زمان ورود سامانه جدید بارشی به ایران | این استان‌ها منتظر آغاز بارش‌های زمستانی باشند فراهم شدن امکان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی نوبت دی ماه آموزش و پرورش شرور مسلح شمیران دستگیر شد پرداخت حقوق بازنشستگان کشوری براساس جداول جدید متناسب سازی از ۲۸ آذر / واریز حقوق در دو بخش ادارات، مدارس و دانشگاه‌های کرمانشاه فردا چهارشنبه تعطیل شدند تهران فردا هم تعطیل شد/ آموزش غیرحضوری مدارس و تعطیلی دانشگاه‌ها و ادارات استان تهران مدارس و دانشگاه‌های زنجان چهارشنبه ۲۸ آذر تعطیل شد فردا دانشگاه بوعلی سینا تعطیل شد/ فعالیت‌های آموزشی به صورت مجازی آلودگی هوای تهران به وضعیت قرمز رسید

تاثیر ورزش بر کاهش خطر ابتلا به آلزایمر

محققان می گویند ورزش کردن با کاهش التهاب در بدن موجب کاهش خطر ابتلا به آلزایمر می شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 November 28
کد خبر: ۱۱۱۵۰۷

به گزارش راهبرد معاصر فعالیت بدنی ممکن است خطر ابتلا به بیماری آلزایمر و زوال عقل را کاهش دهد و روند زوال شناختی مرتبط با افزایش سن را کُند نماید.

به گفته محققان، پیری و بروز مشکلات نورودژنراتیو، مانند بیماری آلزایمر، با افزایش التهاب در مغز ارتباط دارند.

مطالعات حیوانی نشان داده اند که فعالیت بدنی ممکن است با کاهش فعال شدن سلول‌های میکروگلیال، سلول‌های ایمنی اولیه در مغز، فواید شناختی به همراه داشته باشند.

نتایج یک مطالعه جدید بر روی افراد مسن هم گزارش می‌دهد که کاهش فعال سازی میکروگلیال ممکن است به حمایت از اثرات محافظتی فعالیت بدنی بر عملکرد شناختی کمک کند.

کاهش در برخی از توانایی‌های شناختی، مانند حافظه و توجه، با افزایش سن اتفاقی شایع است. با این حال، برخی از افراد ممکن است دچار زوال عقل شوند، که شامل کاهش شدید توانایی‌های شناختی است و عملکرد روزانه را مختل می‌کند.

مطالعات نشان می‌دهد افرادی که به طور منظم ورزش می‌کنند کمتر در معرض ابتلاء به بیماری آلزایمر و زوال عقل هستند. علاوه بر این، فعالیت بدنی می‌تواند پیشرفت زوال شناختی را کاهش دهد.

مطالعه اخیر محققان دانشگاه کالیفرنیا نشان می‌دهد که کاهش التهاب در مغز ممکن است از فواید شناختی فعالیت بدنی باشد.

دکتر «کاتلین کاسالتو»، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «بسیاری از مطالعات نشان می‌دهند که فعالیت بدنی با سلامت بهتر مغز و شناخت مرتبط است. به عنوان مثال، برآوردها نشان می‌دهند که عدم تحرک به تنهایی عامل ۱۳ درصد از موارد ابتلاء به آلزایمر در سراسر جهان است.»

وی در ادامه می‌افزاید: «با این حال، ما هنوز اساساً مکانیسم‌هایی را که فعالیت بدنی را با شناخت در انسان مرتبط می‌نماید، درک نمی‌کنیم. مطالعه ما اولین داده‌های انسانی است که نشان می‌دهد فعال‌سازی میکروگلیال (التهاب مغز) ممکن است مکانیسم معنی‌داری در این زمینه باشد.»

این داده‌ها نشان می‌دهند که اثرات فعالیت بدنی بر روی فعال‌سازی میکروگلیال مختص مناطق خاصی از مغز است. این نتایج با داده‌هایی مطابقت دارد که نشان می‌دهد انفارکتوس های کوچک و آسیب شناسی های مغزی مرتبط با بیماری آلزایمر در دو ناحیه مغز شایع‌تر هستند./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار