هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است رونمایی از رقیب مدرن و پرادعای آیفون ۱۷ پرو مکس / شیائومی ۱۷ پرو مکس به بازار آمد؟   خواهر‌خواندگی بندرعباس و مومباسا در کنیا

افزایش دو تا سه میلیونی حقوق فرهنگیان با اعمال رتبه بندی معلمان

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، گفت:با توجه به اینکه رتبه بندی در نظر گرفته شده است این میزان متغیر است، ولی به طور کلی در نظر بگیرید که نزدیک به یک میلیون فرهنگی در کشور داریم و بودجه‌ای قریب به ۱۲ و نیم هزار میلیارد برای ۶ ماه دوم سال که اگر بخواهیم به صورت میانگین بگوییم این رقم حدود دو تا سه میلیون تومان خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۱۸ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 09
کد خبر: ۱۱۲۸۴۳
تعداد نظرات: ۲ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، مهرداد ویس کرمی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در رابطه با طولانی شدن لایحه رتبه بندی معلمان گفت:لایحه رتبه بندی برای رفع برخی از ابهامات به کمیسیون ارجاع شده بود که با انجام اصلاحاتی بارگذاری شده است علاوه بر این موضوع تامین بودجه و توافق بر سر آن نیز از علل دیگر تطویل در تصویب آن شده است.

وی ادامه داد:آن بودجه‌ای که ابتدا برای این طرح در نظر گرفته شده بود ۲۵ هزار میلیارد بود که تامین این بودجه نه برای دولت قبلی و نه حتی دولت فعلی امکان پذیر نیست، از این رو با با انجام اصلاحاتی بر سر نیمی از این بودجه توافق حاصل شده است.

نماینده مردم لرستان در مورد محاسبه رتبه بندی گفت:رتبه بندی از ۳۱ شهریور سال یعنی نیمه دوم سال ۱۴۰۰ محاسبه شده و بودجه آن نیز ۱۲ و نیم هزار میلیارد است.

وی در مورد زمان اجرایی شدن آن گفت:پس از تصویب آن دولت موظف است که تا سه ما آن را اجرایی کند با این حساب تا پایان سال ۱۴۰۰ ما باید شاهد اجرایی شدن آن باشیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا مشخص شده است که بعد از اعمال رتبه بندی چه درصد و یا میزانی افزوده خواهد شد گفت:با توجه به اینکه رتبه بندی در نظر گرفته شده است این میزان متغیر است، ولی به طور کلی در نظر بگیرید که نزدیک به یک میلیون فرهنگی در کشور داریم و بودجه‌ای قریب به ۱۲ و نیم هزار میلیارد برای ۶ ماه دوم سال که اگر بخواهیم به صورت میانگین بگوییم این رقم حدود دو تا سه میلیون تومان خواهد بود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس گفت:اصلاحات لازم انجام گرفته و لایحه نیز در اواخر هفته گذشته توسط کمیسیون آموزش بارگذاری شده است تا در طی این هفته هم در دستور کار مجلس قرار و با اعمال نظر مورد تصویب قرار بگیرد./میزان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
رشیدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
0
0
دو سه میلیون وااای چقد زیاد سکته کردیما چکارکنیم با این هنه پول دستتون درد نکنه واقعا که این همه حرف وحدیث برا دو سه تومن ول کنید تورو خدا
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۸
0
0
میرکاظمی شما ها و باندهایتان که قبل از انتخابات ریاست جمهوری از رتبه بندی هشتاد درصدی حمایت می‌کردید و حتی میکقتید دویست هزار میلیارد هم باشه قابل اجراست
آخرین اخبار