غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

دفاع مقام آمریکایی از فروش سلاح به سعودی‌ها برای جنگ یمن

هماهنگ‌کننده امور خاورمیانه و شمال آفریقا در شورای امنیت ملی آمریکا گفت:«سعودی‌ها به سلاح نیاز دارند چون حوثی‌ها با حمایت ایران ده‌ها پهپاد و موشک از یمن به سمت عربستان سعودی شلیک می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۰ - ۱۹ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 10
کد خبر: ۱۱۲۹۲۳

به گزارش راهبرد معاصر «برت مک‌گورک»، هماهنگ‌کننده امور خاورمیانه و شمال آفریقا در شورای امنیت ملی آمریکا از فروش سلاح به عربستان سعودی دفاع کرده است.

وزارت خارجه آمریکا ۱۴ آبان‌ماه درخواست عربستان سعودی برای خرید ۶۵۰ میلیون دلار موشک هوا به هوا و تجهیزات مرتبط را تأیید کرد.آژانس همکاری امنیت دفاعی آمریکا در نامه‌ای به کنگره مدعی شده بود فروش این تجهیزات «سیاست خارجی و امنیت ملی آمریکا را تقویت خواهد کرد.» 

اقدام آمریکا با مخالفت‌هایی روبه‌رو شد، از جمله دو عضو کنگره آمریکا روز ۱۲ آذرماه با نگارش یادداشتی در روزنامه گاردین ضمن اذعان به اینکه جنگنده‌های سعودی با کمک آمریکا یمن را هدف بمباران‌های گسترده قرار می‌دهند خواستار پایان این روند شدند. .

برت مک‌گورک در نشستی روز پنجشنبه در «اندیشکده دولت‌های خلیج [فارس]» در واشنگتن گفت: «سعودی‌ها [به این سلاح‌ها] نیاز دارند چون حوثی‌ها با حمایت ایران ده‌ها پهپاد و موشک از یمن به سمت عربستان سعودی شلیک می‌کنند.»

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است.

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. از زمان آغاز این حملات ده‌ها هزار غیرنظامی یمنی شهید و زخمی شده‎اند.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. بیش از ۷۵ درصد جمعیت یمن در حال حاضر نیازمند نوعی کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، میلیون‌ها نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.

این در حالی است که منابع خبری در روزهای گذشته گزارش داده‌اند عربستان سعودی با باج‌دهی، اعمال زور و روش‌های دیگر از انجام تحقیقات مستقل درباره ارتکاب جرائم جنگی در یمن جلوگیری کرده است.

برت‌مک‌ گورک گفت که سعودی‌ها در حال حاضر از ۱۰ حمله حوثی‌ها (انصارالله) ۹ مورد را دفع می‌کنند. او گفت: «ما می‌خواهیم این به ۱۰ مورد دفع از ۱۰ حمله برسد.»/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار