واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴ زینی‌وند: داوطلبان شورا‌ها باید تا ۲۷ مهر استعفا دهند واکنش عضو کمیسیون امنیت مجلس به ادعای امارات درباره جزایر سه‌گانه

توضیحات سردار مارانی درباره آخرین اقدامات نزسا

فرمانده قرارگاه مدینه منوره نیروی زمینی سپاه درباره آخرین اقدامات محرومیت‌زدایی این نیرو توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۵ - ۲۲ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 13
کد خبر: ۱۱۳۴۷۷

به گزارش راهبرد معاصر سردار محمد مارانی فرمانده قرارگاه مدینه منوره نیروی زمینی سپاه در حاشیه مراسم کمک مومنانه این قرارگاه در جمع خبرنگاران اظهارداشت: عمده فعالیت ما در حوزه کمک‌های اجتماعی و عمرانی است.

وی افزود: امروز هم هدایایی را از طرف رهبر معظم انقلاب بین مردم توزیع می‌کنیم؛ این اقلام شامل 180 سری جهزیه برای زوج‌های جوان، 1000 بسته معیشتی و 1000 بسته بهداشتی نیز امروز بین نیازمندان توزیع می‌شود.

سردار مارانی ادامه داد: ماهانه در مناطقی که مشکل دسترسی وجود دارد 3000 کیسه آرد توزیع می‌کنیم. علاوه بر این در منطقه بشاگرد و برخی جزایر مانند روستاهای جزایر قشم با مشکل آب شرب روبرو هستند و ما هم تلاش می‌کنیم تا از طریق آبرسانی با تانکر این مشکل را حل کنیم و برای این موضوع 100 مخزن 500 لیتری هم امروز بین روستاها توزیع می‌شود.

فرمانده قرارگاه مدینه تصریح کرد: برای بهبود معضل اشتغال تجهیز کارگاه‌ها را در دستورکار قرار دادیم که برخی از آن‌ها افتتاح شده است.

وی عنوان کرد: امروز همچنین تعداد قابل توجهی کولر گازی و یخچال هم بین نیازمندان توزیع می‌شود.

سردار مارانی با اشاره به اقدامات عمرانی قرارگاه مدینه گفت: در حوزه عمرانی هم 375 پروژه را اجرا کردیم که شامل تعمیر منازل محرومین، تعمیر و ساخت مساجد، احداث راه‌های روستایی و ساخت 100 منزل مسکونی در جزیره هرمز می‌شود.  

‌وی در پایان عنوان کرد: تاکنون 1825 پروژه محرومیت‌زدایی در استان هرمزگان اجرا کرده‌ایم و در آینده نیز این اقدامات ما ادامه خواهد داشت./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده