وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

سرنگونی پهپاد پیشرفته آمریکایی در یمن

ارتش یمن یک پهپاد جاسوسی آمریکایی را حین انجام عملیاتی خصمانه در یمن سرنگون کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۲ - ۲۵ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 16
کد خبر: ۱۱۳۸۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛  سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن، صبح امروز پنجشنبه از سرنگونی یک پهپاد جاسوسی آمریکایی در یمن خبر داد.

 

المسیره به نقل از یحیی سریع نوشت: به لطف خدا پدافند هوایی ما توانست یک هواپیمای جاسوسی ساخت آمریکا (اسکن ایگل) را در حالی که در حال انجام اقدامات خصمانه بود، با سلاح مناسب ساقط کند. این پهپاد لحظاتی پیش در حال انجام عملیاتی خصمانه در آسمان «وادی عبیده» در استان مأرب بود که نیروهای یمنی آن را سرنگون کردند.

 

سرتیپ سریع تاکید کرد که تا زمانی که تجاوزات و محاصره ادامه دارد، نیروهای مسلح ما از هیچ تلاشی برای حفاظت از حریم هوایی یمن دریغ نخواهند کرد.

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن دیشب اعلام کرد که یگان موشکی این کشور در پاسخ به حملات هوایی و جنایات ائتلاف سعودی علیه مردم یمن، نقاط مهمی را در خاک عربستان هدف حمله قرار داده است.

 

وی افزود: یگان موشکی ارتش و کمیته‌های مردمی یمن با پنج فروند موشک بالستیک آشیانه جنگنده‌های سعودی در پایگاه هوایی ملک خالد در منطقه خمیس مشیط و چندین هدف حیاتی دیگر در جیزان را در هم کوبید.

 

به گفته سخنگوی نیروهای مسلح یمن این موشک‌ها دقیقا به اهداف مورد نظر اصابت کرده‌اند.

 

سرتیپ سریع تاکید کرد که تا زمان ادامه تجاوز و محاصره، ارتش یمن آماده انجام عملیات‌های بزرگتر و گسترده تر آماده است.

 

ارتش یمن از ابتدای سال جاری تا امروز از سرنگونی بیش از ده پهپاد متعلق به نیروهای هوایی عربستان سعودی خبر داده است.

 

عربستان سعودی ضمن ائتلاف با برخی کشورهای عربی منطقه از مارس 2015 حملات گسترده علیه یمن را کلید زد تا از این طریق بتواند «عبدربه منصور هادی» رئیس‌جمهوری مستعفی و فراری یمن را به قدرت بازگرداند که این حملات به‌جز ویرانی یمن و کشتار هزاران انسان بی‌گناه نتیجه‌ای برای رژیم سعودی نداشته است.

 

تجاوز نیروهای ائتلاف عربی ـ آمریکایی به‌سرکردگی عربستان سعودی به یمن تاکنون موجب خلل در مقاومت مردم این کشور نشده است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار