گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند

اولیانوف:ایران برای دستیابی به توافق و رفع تحریم‌ها در کوتاه مدت جدی است

اولیانوف:ایران برای دستیابی به توافق و رفع تحریم‌ها در کوتاه مدت جدی است مذاکره کننده ارشد روسیه در مذاکرات وین در توییتی نوشت:تردیدی ندارم که تهران درباره دستیابی به توافق برای احیای برجام و رفع تحریم‌ها در بازه زمانی کوتاه بسیار جدی است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۷ - ۲۷ آذر ۱۴۰۰ - 2021 December 18
کد خبر: ۱۱۴۱۶۸

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین اتریش تاکید کرد که هیئت مذاکره کننده ایران در وین برای دستیابی به توافق جدی است.

وی در پیام توییتری نوشت: «به عنوان رئیس هیئت روس در گفت‌وگوهای وین که از نزدیک با هیئت ایران در ارتباط بوده، تردیدی ندارم که تهران درباره دستیابی به توافق برای احیای برجام و رفع تحریم‌ها در بازه زمانی کوتاه بسیار جدی است».

وزارت امور خارجه روسیه نیز امروز (شنبه) با اشاره به پایان دور هفتم مذاکرات وین برای رفع تحریم‌های یکجانبه و ظالمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی، ابراز امیدواری کرد که دور هشتم مذاکرات به سرعت به نتیجه برسد و توافق حاصل شود.

وزارت خارجه روسیه همچنین در ادامه افزود که همچنان مسائل سیاسی دشوار زیادی باقی است اما همه طرف‌های مذاکره‌کنندگان عزم خود را برای تلاش برای عمل به سریع‌ترین وظیفه مشترک یعنی بازگرداندن برجام به چارچوب مورد توافق اولیه، بدون «ضمائم» و «معافیت‌ها» تأیید می‌کنند.

دور هفتم مذاکرات وین در دولت جدید ایران، روز ۲۹ نوامبر (هشتم آذرماه) در پایتخت اتریش آغاز شد و در نهایت ایران در تاریخ ۱۰ آذرماه دو سند درباره رفع تحریم‌های یکجانبه آمریکا علیه جمهوری اسلامی و فعالیت‌های هسته‌ای ایران به طرف‌های مقابل ارائه کرد و ادامه دور هفتم مذاکرات وین پس از یک وقفه در ۱۸ آذر ماه از سرگرفته شد و روز جمعه (۲۶ آذر ماه) دور هفتم مذاکرات به پایان رسید و طرف‌های مذاکره‌کننده برای رایزنی‌های بیشتر به پایتخت‌های خود بازگشتند.

از زمان پایان دور هفتم مذاکرات وین، گمانه‌زنی‌هایی درباره زمان دور بعدی مذاکرات وین مطرح شده است و اغلب طرف‌های مذاکره‌کننده ابراز امیدواری کرده‌اند که قبل از پایان ماه دسامبر (سال جاری میلادی) دور هشتم مذاکرات از سرگرفته شود.

«میخائیل اولیانوف» نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین روز گذشته (جمعه) به خبرگزاری روسی تاس گفت که دور هشتم مذاکرات وین برای احیای برجام احتمالاً اواخر دسامبر یا اوایل ژانویه ۲۰۲۲ آغاز می‌شود.

هیأت مذاکره‌کننده ایران از زمان شروع دور هفتم مذاکرات بر عزم جمهوری اسلامی برای رسیدن به توافق با طرف‌های مقابل تأکید کرده‌اند اما در عین حال گفته‌اند که به هیچ عنوان تحت فشار و تهدید با توافق موافقت نخواهند کرد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار