دستگیری ۶۳ نفر متجاوز در مرزهای شرقی و غربی وزیر کشور: هوشیار و دست به ماشه آماده‌ایم معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح

سردار سلامی: نیروی زمینی سپاه ضامن امنیت ملی کشور است

فرمانده‌کل سپاه از پهپاد‌های تهاجمی و انتحاری به‌عنوان اجزای جدید قدرت تهاجمی نیروی زمینی سپاه نام برد و گفت: نیروی زمینی سپاه ضامن اطمینان بخش استقلال، تمامیت ارضی و امنیت ملی کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۸ - ۰۲ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 23
کد خبر: ۱۱۴۸۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی فرمانده‌کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حاشیه برگزاری مرحله زمینی رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) ۱۷ سپاه، از نیروی زمینی به‌عنوان ضامن اطمینان‌بخش استقلال تمامیت ارضی و امنیت ملی کشور یاد کرد و گفت: آنچه امروز در این رزمایش به نمایش گذاشته شد ترکیبی از عناصر اصلی قدرت رزمی نیروی زمینی سپاه بود که شامل دفاع مستحکم در مواضع ثابت، عملیات ضد هلی‌برن، استفاده از پهپاد‌های تهاجمی، مین‌های جهنده و قدرت آتش زرهی می‌شود.

وی افزود: ترکیب هم رسته‌های متنوع نزسا، ترکیبی از آتش و حرکت علیه دشمنان چه در مواضع ثابت و چه متحرک است و این نشانگر توسعه تاکتیک‌های نوین برای نیروی زمینی است که هم قدرت تهاجمی با استفاده از تمامی سامانه‌ها را پیدا کرده و هم قدرت دفاع ثابت و متحرک روی زمین در برابر هر دشمن را دست یافته‌است.

سرلشکر سلامی در ادامه تصریح کرد: نکات جدیدی که در این رزمایش وجود دارد شامل استفاده‌ی مؤثر از پهپاد‌های تهاجمی انتحاری و شناسایی است که اجزای جدیدی از قدرت تهاجمی نیروی زمینی ما هستند، استفاده مؤثر از قدرت تهاجمی توسط بالگردها، شلیک موشک‌ها و راکت‌ها در فواصل دور از بالگرد‌ها است. همچنین استفاده مؤثر از مین‌های جهنده علیه اهداف متحرک دشمن و قدرت آتش دقیق واحد‌های توپ‌خانه است.

فرمانده‌کل سپاه از فرماندهی و کنترل و مدیریت نظام‌یافته و مدرن به‌عنوان نکته برجسته این بخشی از رزمایش یاد کرد و گفت: این ویژگی برجسته هماهنگی موزونی را در میدان به نمایش درآورده است/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار