نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

واکنش سفیر ایران به موضع انگلیس درباره پرتاب موشک‌های بالستیک در رزمایش پیامبر اعظم

واکنش سفیر ایران به موضع انگلیس درباره پرتاب موشک‌های بالستیک در رزمایش پیامبر اعظم سفیر ایران در لندن با بیان اینکه قطعنامه ۲۲۳۱ در مورد موشک‌هایی صحبت می‌کند که برای حمل سلاح هسته‌ای طراحی شده اند، گفت: موشک‌های ایران برای این کار طراحی نشده اند، بلکه طراحی شده اند که از خاک ایران دفاع کنند و پاسخ کوبنده‌ای به متجاوزان بدهند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۰۴ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 25
کد خبر: ۱۱۵۰۳۵

به گزارش راهبرد معاصر، «محسن بهاروند» سفیر جمهوری اسلامی ایران در لندن امشب (جمعه) در صفحه اینستاگرامش در واکنش به مواضع مداخله جویانه برخی کشور‌ها از جمله انگلیس در پی پرتاب موشک‌های بالستیک در رزمایش پیامبر اعظم نوشت: بعضی از کشور‌ها به مانور نظامی ایران که متعارف است و جنبه دفاعی اعتراض کرده و بعضی آن را مغایر قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت دانسته اند.

وی نوشت: باید به این کشور‌ها برای چندمین بار گوشزد کرد که قطعنامه ۲۲۳۱ در مورد موشک‌هایی صحبت می‌کند که برای «حمل سلاح هسته‌ای طراحی شده اند».

بهاروند خاطرنشان کرد: موشک‌های ایران برای این کار طراحی نشده اند، بلکه طراحی شده اند که از خاک ایران دفاع کنند و پاسخ کوبنده‌ای به متجاوزان بدهند.

سفیر ایران اضافه کرد: قطعنامه ۲۲۳۱ مفاد زیادی دارد که شما اجرا نکردید و بی تفاوت از کنار آن گذشتید. توانایی و صداقت شما برای تشخیص موارد تهدید صلح و امنیت بین المللی زیر سؤال است کما اینکه دو جنگ بزرگ به منطقه با این بهانه تحمیل کردید که پس از کشتار هزاران غیر نظامی اعتراف کردید که اشتباه بوده است.

وی افزود: اگر صداقت دارید فقط یک بار رژیم صهیونیستی را که برخلاف نص صریح منشور ملل متحد به صورت روزمره ایران را تهدید به استفاده از زور می‌کند، محکوم کنید تا صداقت شما بر همگان روشن شود.

سعید خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه نیز امشب در واکنش به موضع گیری مداخله جویانه انگلیس درباره توانمندی دفاعی کشور تصریح کرد: برای برنامه دفاعی خود نه از کسی اجازه می‌گیریم و نه درباره آن مذاکره می‌کنیم.

گفتنی است، وزارت خارجه انگلیس در این خصوص بیانیه‌ای صادر کرد. در این بیانیه آمده است: «ما استفاده ایران از موشک‌های بالستیک در پرتاب آزمایشی را که انجام آن امروز تأیید شد، محکوم می‌کنیم. این پرتاب‌ها نقض آشکار قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد محسوب می‌شود که از ایران می‌خواهد هیچ‌گونه فعالیتی در رابطه با موشک‌های بالستیک قادر به حمل تسلیحات اتمی، از جمله انجام پرتاب موشک با استفاده از فناوری موشک‌های بالستیک را انجام ندهد»./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار