کامالا هریس:وضعیت ضعیف دموکراسی در آمریکا تهدید امنیتی است-راهبرد معاصر
حمله هوایی ارتش اسرائیل به جنوب دمشق ادعای رسانه‌های اسرائیل: ایران آماده حمله است دیدار پوتین و وزیر خارجه کره شمالی گفتگوی تلفنی وزرای خارجه جمهوری اسلامی ایران و مصر زلنسکی: ایران موشکی در اختیار روسیه قرار نداده است بازداشت مظنون پنجم در تحقیقات درباره درز اطلاعات از دفتر نتانیاهو آخرین پیش بینی نتایج انتخابات ریاست جمهوری امریکا بمباران طبقه کودکان و بخش شیرخوارگاه بیمارستان «کمال عدوان» غزه تاکید عراقچی بر خنثی‌سازی و رفع شرافتمندانه تحریم‌ها اطلاعیه سفارت ایران در برلین خطاب به ایرانیان مقیم آلمان ترامپ: نظرسنجی‌ها دروغ است، در انتخابات پیروز می‌شوم واشنگتن‌پست: کشور‌های عربی تمایلی به درگیری با انصارالله ندارند بازدید نتانیاهو از شمال فلسطین اشغالی همزمان با شلیک گسترده موشک‌های حزب‌الله لغو همه پرواز‌های بزرگترین شرکت هواپیمایی جهان به تل‌آویو ورود بمب افکن‌های بی ۵۲ آمریکا به خاورمیانه + فیلم

کامالا هریس:وضعیت ضعیف دموکراسی در آمریکا تهدید امنیتی است

معاون اول رئیس جمهور آمریکا گفت:بزرگترین خطر امنیت ملی برای آمریکا وضعیت ضعیف دموکراسی در آمریکا اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۰۱:۲۶ - ۰۶ دی ۱۴۰۰ - 2021 December 27
کد خبر: ۱۱۵۳۳۸

به گزارش راهبرد معاصر «کامالا هریس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا، در مصاحبه اخیر خود وضعیت دموکراسی در ایالات متحده را تهدیدی بزرگ برای امنیت آمریکا دانست.

هریس در مصاحبه با شبکه سی‌بی‌اس در پاسخ به آن‌که بزرگترین خطر امنیت ملی برای آمریکا چیست، گفت که وضعیت ضعیف دموکراسی در آمریکا تهدیدی امنیتی برای این کشور است.

او در ادامه افزود: «درباره سیاست داخلی و خارجی مسائلی وجود دارد که هدایت و اولویت‌بندی شده‌اند. ما وارد عصر جدیدی می‌شویم که تهدیدات علیه ما را به اشکالی مختلف نشان می‌دهد.»

هریس در ادامه افزود: «سران جهان، از جمله صدر اعظم آلمان، در جلسات درباره حق رأی در آمریکا می‌پرسند.»

کاملا هریس به درخواست خودش رهبریِ مخالفت دولت «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، علیه محدود کردن حق رأی را برعهده دارد. او پیشتر از کنگره خواسته بود تا دسترسی شهروندان به صندوق‌های رأی بیشتر شود و حمله به کنگره را دغدغه بزرگ آمریکایی‌های خوانده بود.

ساعاتی پیش «دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین، گفته بود: «ما می‌دانیم آمریکا چه نوع دموکراسی دارد. آمریکا سیستمی دارد، فرانسه سیستمی دیگر و هلند هم سیستم دیگری، آگر آمریکا را با هلند مقایسه کنیم، تقریباً آن را کشوری دیکتاتوری می‌بینیم.»/باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده