چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

واکنش عراق به موافقت اعراب خلیج فارس با استقرار آمریکا در خاک آنها

عضو کمیته امنیت و دفاع در پارلمان عراق درباره تصمیم اعراب برای استقرار نیروهای آمریکایی گفت که این اقدام عجیب نیست و هر زمان نیروهای آمریکایی بخواهند در منطقه خلیج فارس دست به تحرک بزنند، با استقبال اعراب مواجه می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۵ - ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 May 18
کد خبر: ۱۱۵۳۹
به گزارش  راهبرد معاصر، منابع خبری عربی از جمله روزنامه سعودی الشرق الاوسط اعلام کرد که عربستان و اعراب حاشیه خلیج فارس با استقرار نیروهای آمریکایی در این کشورها موافقت کرده‌اند.

منابع مطلع به این روزنامه گفتند که این موافقت بر اساس توافقات دوجانبه میان آمریکا از یک طرف و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس از طرف دیگر بوده وهدف آن مقابله با هرگونه احتمال حمله ایران است.

«علی الغانمی» عضو کمیته امنیت و دفاع در پارلمان عراق امروز شنبه در واکنش به این اقدام اعراب، تأکید کرد که «این اقدام عجیب نیست و هر زمان نیروهای آمریکایی بخواهند در منطقه خلیج [فارس] دست به تحرک بزنند، مانعی پیش روی خود نمی‌بینند، بلکه با استقبال [اعراب]» مواجه می‌شوند.

الغانمی به پایگاه خبری «بغداد الیوم» با اشاره به تجارب مشابه در دو جنگ خلیج فارس و همچنین ورود نیروهای آمریکایی در سال 2003 برای اشغال عراق، گفت که این «پذیرش در چارچوب توافقات مخصوص با ائتلاف ناتو و همچنین آمریکاست».

وی درباره اینکه این استقرار موجب حمله به عراق خواهد شد یا خیر، اظهار داشت: «استقرار جدید [نیروهای] آمریکا، مقدمه‌ای برای حمله به عراق نیست... و فکر حمله مستقیم بعید است».

این نماینده عراقی با اشاره به تلاش مسئولان عراقی برای اینکه این کشور نقطه‌ای برای آغاز تهدید نباشد، خاطر نشان کرد: «طرفهایی که از نظر عقیدتی و اجتماعی با ایران ارتباط دارند، مخالف هر گونه حمله احتمالی به ایران هستند».

 در همین ارتباط، منابع دیپلماتیک عربی اعلام کردند که تماس‌های متعددی بین کشورهای عربی در حال انجام است تا در حاشیه نشست سران کشورهای اسلامی که در دهه آخر ماه رمضان در مکه برگزار خواهد شد، نشست محدود سران کشورهای عربی نیز در حاشیه آن برگزار شود.

این منابع که خواستند نامشان فاش نشود افزودند که این نشست در صورت برگزاری شامل سران کشورهای عربی خواهد بود که در نشست سران اسلامی حضور خواهند یافت و دیدگاه مشترکی در قبال تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی دارند.

منبع : فارس
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار