پیام «امام علی رحمان» به آیت الله رئیسی-راهبرد معاصر
کلیات طرح اصلاح قانون مهریه در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد جزئیات دستگیری عناصر شبکه تکفیری در سرپل‌ذهاب عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند

پیام «امام علی رحمان» به آیت الله رئیسی

رئیس جمهور تاجیکستان در پیامی به رئیس جمهور کشورمان، سالروز آغاز روابط دیپلماتیک میان دو کشور را تبریک گفت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۱۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 08
کد خبر: ۱۱۶۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  امام علی رحمان رئیس جمهور تاجیکستان در پیامی به رئیس جمهور کشورمان، سالروز آغاز روابط دیپلماتیک میان دو کشور را تبریک گفت.

 

امام علی رحمان، در این پیام تصریح کرد: اطمینان داریم با عزم قوی و سعی و تلاش صادقانه و مشترک طرف‌ها، ما می‌توانیم مناسبات دو کشور با مشترکات تاریخی و فرهنگی را با نتایج قابل ملاحظه تر و در راستای منافع والای مردمانمان غنی گردانیم.

 

تاریخ روابط ایران و تاجیکستان به حدود سال ۱۳۷۰ در زمان فروپاشی جماهیر متحد شوروی و استقلال و تشکیل کشور تاجیکستان بر می گردد.

 

ایران نخستین کشوری بود که اقدام به تأسیس سفارتخانه در دوشنبه کرد. همچنین از نخستین کشورهایی بود که در سال ۱۹۹۱ به صورت دیپلماتیک استقلال کشور تازه‌تأسیس تاجیکستان را به رسمیت شناخت.

 

به دلیل احیای فرهنگ ایرانی در داخل تاجیکستان، ایران به تبادلات فرهنگی از طریق کنفرانس‌ها، رسانه‌ها و جشنواره‌های فیلم کمک کرده است./فارس

ارسال نظر