پیام «امام علی رحمان» به آیت الله رئیسی-راهبرد معاصر
موافقت مجمع تشخیص مصلحت با افزایش سهمیه دولت در صندوق بین‌المللی پول اطلاعیه سپاه صاحب الزمان(عج) در خصوص صدای انفجار در مورچه‌خورت رئیس جمهور: ادامه فیلترینگ با توجه به نارضایتی مردم قابل قبول نیست تصویب کلیات طرح تناسبی برگزار شدن انتخابات شورا‌ها تصویب پیشنهاد الحاق طرح ساماندهی کارکنان دولت به بودجه ۱۴۰۴ در کمیسیون اجتماعی سخنگوی هیأت رئیسه مجلس تغییر کرد پزشکیان: بهتر است رابطه با آمریکا را خودمان مدیریت کنیم بازدید فرمانده نیروی هوایی ارتش از جنگنده جی ۱۰ چین + عکس بیانیه سپاه: عملیات وعده صادق در امتداد آرمان شهید طهرانی‌مقدم است پزشکیان در دیدار اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه: شرط اصلاح وضعیت کشور استفاده از ظرفیت همه نیرو‌های نخبه است معاون اول رئیس جمهور در اجلاس سازمان همکاری اسلامی: پیشنهاد ایران برگزاری همه‌پرسی بین فلسطینیان است گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و بن‌سلمان جزئیات حادثه تروریستی سراوان | شهدا از هموطنان اهل سنت استاندار سیستان و بلوچستان: چهار نفر از شهدای سراوان هنگام اقامه نماز به شهادت رسیدند/ تروریست‌ها بلوچ نبودند تاکید رئیس‌جمهور بر هم‌افزایی برای تسهیل ساخت نیروگاه‌های برق توسط بخش خصوصی

پیام «امام علی رحمان» به آیت الله رئیسی

رئیس جمهور تاجیکستان در پیامی به رئیس جمهور کشورمان، سالروز آغاز روابط دیپلماتیک میان دو کشور را تبریک گفت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۱۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 08
کد خبر: ۱۱۶۸۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  امام علی رحمان رئیس جمهور تاجیکستان در پیامی به رئیس جمهور کشورمان، سالروز آغاز روابط دیپلماتیک میان دو کشور را تبریک گفت.

 

امام علی رحمان، در این پیام تصریح کرد: اطمینان داریم با عزم قوی و سعی و تلاش صادقانه و مشترک طرف‌ها، ما می‌توانیم مناسبات دو کشور با مشترکات تاریخی و فرهنگی را با نتایج قابل ملاحظه تر و در راستای منافع والای مردمانمان غنی گردانیم.

 

تاریخ روابط ایران و تاجیکستان به حدود سال ۱۳۷۰ در زمان فروپاشی جماهیر متحد شوروی و استقلال و تشکیل کشور تاجیکستان بر می گردد.

 

ایران نخستین کشوری بود که اقدام به تأسیس سفارتخانه در دوشنبه کرد. همچنین از نخستین کشورهایی بود که در سال ۱۹۹۱ به صورت دیپلماتیک استقلال کشور تازه‌تأسیس تاجیکستان را به رسمیت شناخت.

 

به دلیل احیای فرهنگ ایرانی در داخل تاجیکستان، ایران به تبادلات فرهنگی از طریق کنفرانس‌ها، رسانه‌ها و جشنواره‌های فیلم کمک کرده است./فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده