هشدار وزیر آموزش و پرورش به موسسات کنکوری محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور/ جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال بسته شد توقیف سیستمی گواهینامه رانندگان حادثه ساز صدور کیفرخواست ۴ نفر از جاسوسان اسرائیل و مرتبط با موساد تمدید مهلت ثبت نام و انتخاب رشته در رشته های بدون آزمون دانشگاه ها مستمری شهریور مددجویان بهزیستی و کمیته امداد واریز شد شهادت یک مأمور پلیس ایذه در درگیری با سوداگران مرگ پاسخ وکیل تتلو به شایعات عفو او توله شیر باغ وحش ارم تلف شد/شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش آخرین مهلت ثبت‌نام پذیرش آزمون ارشد پیام نور تداوم ترافیک فوق سنگین در جاده چالوس/ مسیر‌های جایگزین را انتخاب کنید جزئیات عفو معیاری ۱۴۰۴ اعلام شد/ جمع کثیری از محکومان آزاد می‌شوند قوه قضائیه: تاجزاده تاکنون هیچ درخواستی برای مرخصی نداده است گرما خوزستان را رها نمی‌کند؛ شوش با ۴۷.۸ درجه گرم‌ترین شهر شد اعلام جرم علیه رئیس و برخی عوامل یک بیمارستان در تهران/ ماجرا چه بود؟ رئیس سازمان بهزیستی کشور: افکار خودکشی در خانم‌ها چهار برابر مردان است ولی عمل و اقدام به خودکشی در مردان سه برابر بیشتر از خانم‌ها است

علت تَرَک بزرگ کوهستان هراز چیست؟

علت تَرَک عظیم کوهستان هراز براساس آخرین پیگیری‌ها زمین‌شناسان با سنسور‌هایی تعبیه شده در منطقه و رصد و ارزیابی دائمی طی ۱۰ روز آینده اعلام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۱۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 08
کد خبر: ۱۱۶۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، خبر ایجاد یک تَرَک عظیم در بخشی از کوهستان جاده هراز موضوعی بود که طی هفته‌های اخیر در فضای مجازی دست به دست شد که برای تردد در این مسیر نگرانی‌هایی به وجود آورد.

این خبر در فضای مجازی با طرح احتمال بروز فاجعه انسانی در جاده هراز و سقوط بخشی از کوه در منطقه پلور منتشر شد که به عنوان هشدار مهم پیش روی مسئولان قرار گرفت تا به دنبال چاره باشند و جلوی حادثه ناگوار گرفته شود.

در این زمینه با توجه به وجود ترک در محور هراز، به مردم توصیه شده تا حد امکان سعی کنند از جاده هراز شمال نروند؛ به این دلیل که محدوده آب اسک بعد از پلور از مسیر تهران به شمال در جاده هراز در آستانه تخریب بزرگ با سقوط کوه و ناپدید شدن تونل و جاده قرار گرفته است.


علی نوری پور، رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هراز اظهار کرد: این موضوع در حال بررسی است و در این زمینه مکاتبه‌ای با استان انجام شد که هماهنگی برای بازدید زمین شناسان صورت گیرد.

وی با اعلام اینکه این ترک‌ها دست کم به چهار یا پنج دهه قبل برمی گردد، گفت: احتمال اینکه زلزله روی این موضوع اثرگذار بوده است هم وجود دارد که در این زمینه تا بررسی نهایی و بررسی زمین شناسان نمی‌توان اظهارنظر کرد.

گفته می‌شود؛ براساس آخرین پیگیری‌ها در این زمینه گروهی از زمین شناسان از این محل بازدید کردند. همچنین سنسور‌هایی در این منطقه تعبیه شده است. طی هفته‌های گذشته این تَرَک‌ها در حال رصد و ارزیابی دائمی هستند که طی ۱۰ روز آینده در این زمینه تصمیمات لازم اطلاع رسانی خواهد شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر