علت تَرَک بزرگ کوهستان هراز چیست؟-راهبرد معاصر
بیمار ایدزی با مصرف دارو، هم می‌تواند ازدواج کند و هم بچه‌دار شود «ایلان ماسک» تصویر ماهواره‌بر ایرانی را منتشر کرد + عکس جزییات غربالگری سلامت روان دانش‌آموزان متوسطه بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند

علت تَرَک بزرگ کوهستان هراز چیست؟

علت تَرَک عظیم کوهستان هراز براساس آخرین پیگیری‌ها زمین‌شناسان با سنسور‌هایی تعبیه شده در منطقه و رصد و ارزیابی دائمی طی ۱۰ روز آینده اعلام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۱۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 08
کد خبر: ۱۱۶۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، خبر ایجاد یک تَرَک عظیم در بخشی از کوهستان جاده هراز موضوعی بود که طی هفته‌های اخیر در فضای مجازی دست به دست شد که برای تردد در این مسیر نگرانی‌هایی به وجود آورد.

این خبر در فضای مجازی با طرح احتمال بروز فاجعه انسانی در جاده هراز و سقوط بخشی از کوه در منطقه پلور منتشر شد که به عنوان هشدار مهم پیش روی مسئولان قرار گرفت تا به دنبال چاره باشند و جلوی حادثه ناگوار گرفته شود.

در این زمینه با توجه به وجود ترک در محور هراز، به مردم توصیه شده تا حد امکان سعی کنند از جاده هراز شمال نروند؛ به این دلیل که محدوده آب اسک بعد از پلور از مسیر تهران به شمال در جاده هراز در آستانه تخریب بزرگ با سقوط کوه و ناپدید شدن تونل و جاده قرار گرفته است.


علی نوری پور، رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هراز اظهار کرد: این موضوع در حال بررسی است و در این زمینه مکاتبه‌ای با استان انجام شد که هماهنگی برای بازدید زمین شناسان صورت گیرد.

وی با اعلام اینکه این ترک‌ها دست کم به چهار یا پنج دهه قبل برمی گردد، گفت: احتمال اینکه زلزله روی این موضوع اثرگذار بوده است هم وجود دارد که در این زمینه تا بررسی نهایی و بررسی زمین شناسان نمی‌توان اظهارنظر کرد.

گفته می‌شود؛ براساس آخرین پیگیری‌ها در این زمینه گروهی از زمین شناسان از این محل بازدید کردند. همچنین سنسور‌هایی در این منطقه تعبیه شده است. طی هفته‌های گذشته این تَرَک‌ها در حال رصد و ارزیابی دائمی هستند که طی ۱۰ روز آینده در این زمینه تصمیمات لازم اطلاع رسانی خواهد شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر