سخنگوی قوه قضاییه: در حمله به اوین تعدادی زندانی فرار کردند / ۵ زندانی جرایم مالی هم شهید شدند آخرین وضعیت پرداخت خسارات حادثه‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی ضرب و شتم شدید قرقبان فریدونشهری در حین ماموریت حفاظت از منابع طبیعی آیا حمله به اوین برای حذف برخی از جاسوسان اسراییلی بوده؟ تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست

علت تَرَک بزرگ کوهستان هراز چیست؟

علت تَرَک عظیم کوهستان هراز براساس آخرین پیگیری‌ها زمین‌شناسان با سنسور‌هایی تعبیه شده در منطقه و رصد و ارزیابی دائمی طی ۱۰ روز آینده اعلام می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۱ - ۱۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 08
کد خبر: ۱۱۶۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر، خبر ایجاد یک تَرَک عظیم در بخشی از کوهستان جاده هراز موضوعی بود که طی هفته‌های اخیر در فضای مجازی دست به دست شد که برای تردد در این مسیر نگرانی‌هایی به وجود آورد.

این خبر در فضای مجازی با طرح احتمال بروز فاجعه انسانی در جاده هراز و سقوط بخشی از کوه در منطقه پلور منتشر شد که به عنوان هشدار مهم پیش روی مسئولان قرار گرفت تا به دنبال چاره باشند و جلوی حادثه ناگوار گرفته شود.

در این زمینه با توجه به وجود ترک در محور هراز، به مردم توصیه شده تا حد امکان سعی کنند از جاده هراز شمال نروند؛ به این دلیل که محدوده آب اسک بعد از پلور از مسیر تهران به شمال در جاده هراز در آستانه تخریب بزرگ با سقوط کوه و ناپدید شدن تونل و جاده قرار گرفته است.


علی نوری پور، رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای هراز اظهار کرد: این موضوع در حال بررسی است و در این زمینه مکاتبه‌ای با استان انجام شد که هماهنگی برای بازدید زمین شناسان صورت گیرد.

وی با اعلام اینکه این ترک‌ها دست کم به چهار یا پنج دهه قبل برمی گردد، گفت: احتمال اینکه زلزله روی این موضوع اثرگذار بوده است هم وجود دارد که در این زمینه تا بررسی نهایی و بررسی زمین شناسان نمی‌توان اظهارنظر کرد.

گفته می‌شود؛ براساس آخرین پیگیری‌ها در این زمینه گروهی از زمین شناسان از این محل بازدید کردند. همچنین سنسور‌هایی در این منطقه تعبیه شده است. طی هفته‌های گذشته این تَرَک‌ها در حال رصد و ارزیابی دائمی هستند که طی ۱۰ روز آینده در این زمینه تصمیمات لازم اطلاع رسانی خواهد شد./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار