نرخ زاد و ولد در ایران به ۰.۷ درصد رسید-راهبرد معاصر
سخنگوی قوه‌قضائیه: در رابطه با حمله تروریستی امروز افرادی شناسایی و دستگیر شده‌اند تداوم بارش برف و باران تا دوشنبه در تهران / دمای پایتخت به صفر می‌رسد مدارس ابتدایی شیفت صبح دماوند فردا غیرحضوری شد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تغییرات برای کنکور ۱۴۰۴ نیست فعالیت همه مدارس مقطع ابتدایی و استثنایی زاهدان فردا غیر حضوری شد ۲۷ سال، میانگین سن مادران در اولین فرزندآوری مرگ بیش از ۳۰ هزار نفر در سال گذشته به علت آلودگی هوا زاهدان پس از ۷۲۳ روز سفیدپوش شد وجود ۲۴ میلیون ناوگان فرسوده در کشور پیام رییس قوه قضاییه در شهادت دو قاضی دیوان عالی  دو نوجوان ۱۷ ساله در جنوب ایران ۶۰۰ سکه پیدا کردند / حراج سکه‌های تاریخی ایران در آمریکا + تصاویر قاضی مقیسه که بود؟ / پرونده‌های مهم قاضی معروف؛ از تاجزاده تا شاخ‌های اینستاگرامی قاضی رازینی که در حمله تروریستی امروز به شهادت رسید، کیست؟ مدارس تهران فردا تعطیل است؟ مدارس ابتدایی فیروزکوه شنبه غیرحضوری شد

نرخ زاد و ولد در ایران به ۰.۷ درصد رسید

معاون بهداشتی وزیر بهداشت گفت: میزان تولد کشور در یک و نیم دهه اخیر ۳۰ درصد کاهش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۲۰ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 10
کد خبر: ۱۱۷۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، کمال حیدری در نشست توجیهی اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در حوزه وزارت بهداشت که شامگاه یکشنبه در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد، به بیانیه سیاست‌های جمعیتی رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و اظهار داشت: مسئله جمعیت امروزه نه فقط یک مسئله شرعی، اعتقادی، اقتصادی و فرهنگی بلکه یک مسئله ملی است.

وی با تاکید بر مشارکت فعال همه دستگاه‌ها در مسئله افزایش جمعیت افزود: در این قانون برخلاف قوانین دیگر همه جوانب در نظر گرفته شده بنابراین برای پیشبرد این هدف تلاش صورت گیرد، زیرا تاکنون فرصت‌های زیادی را از دست دادیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت یادآور شد: وزارت بهداشت به عنوان خط اول تماس با مردم در بحث مشاوره جامعه است و در دل مشاوره‌ها می‌توان افراد را به فرزندآوری و ازدواج تشویق کرد.

حیدری به درمان ناباروری‌ها اشاره کرد و گفت: به دلیل ظرفیت‌های ارزشمند وزارت بهداشت سهم این وزارتخانه بسیار مهم است و مراکز مشاوره ازدواج، مراکز درمانی، حوزه دانشجویی، خیران و مراکزی که وجوه اجتماعی ارزشمندی دارند را ظرفیت‌های این وزارتخانه است و باید از ظرفیت سمن‌ها در آگاه‌سازی مردم و تشویق آنان برای فرزندآوری استفاده کرد.

وی به کاهش فرزندآوری در کشور اشاره کرد و افزود: باید برنامه‌ریزی بیشتری برای افراد تحصیل کرده برای تشویق به فرزندآوری صورت گیرد.

حیدری با بیان اینکه نرخ زاد و ولد در کشور در ۱۵ سال گذشته ۳۰ درصد کم شده و متوسط رشد جمعیت از ۲.۵ درصد به ۰.۷ درصد رسیده است خاطرنشان کرد: استان مازندران بعد از استان گیلان کمترین نرخ زاد و ولد و بیشترین رشد جمعیت سالمندی را داراست و از سال ۱۳۸۵ سالانه ۳.۲ درصد از جمعیت جوانان کاهش پیدا کرده و میانگین سن جمعیت به ۳۲ سال رسیده که وضعیت نگران کننده است.

آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی نماینده، ولی فقیه در استان مازندران نیز در این نشست اظهار داشت: باید کمک کرد تا ظرفیت و استعداد‌های افزایش جمعیت فعلیت پیدا کند و وقتی می‌شود نسل‌های جدید از فیض وجود برخوردار شوند و وسیله رحمت الهی باشند نباید جلوی ورود آن‌ها را گرفت.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری جمعیت جوان را خلاق و مبتکر می‌دانند افزود: زمانی که جمعیت جوان نداشته باشیم خلاقیت و ابتکار نیز کاهش می‌یابد.

نماینده، ولی فقیه در استان مازندران با تاکید براینکه آسیب‌های امنیتی را باید در نظر گرفت ادامه داد: ما نباید شعاری عمل کنیم بلکه باید راهکار بدهیم و برای عمل به این راهکار‌ها اعتقاد و باور داشته باشیم./تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار