آناکوندای ۱۲ میلیون‌ساله؛ مار غول‌پیکری که هرگز کوچک نشد بازداشت معاون شهردار کرمانشاه توسط سربازان گمنام امام زمان هشدار وزارت بهداشت: دانش‌آموزان بیمار فردا چهارشنبه به مدرسه نروند ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته آینده ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواسط هفته آینده تهران نهمین شهر آلوده جهان شد بارش باران و برف در ارتفاعات پایتخت؛ هوا سه درجه سرد می‌شود حذف اخذ عوارض شهری از تاکسی‌های اینترنتی ابلاغ شد سازمان هواپیمایی: پروازی که منجر به سانحه برای رضا امیرخانی شد غیرمجاز بوده و خلبان آن گواهینامه معتبر نداشته  کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شدند؟ مدارس استان سمنان چهارشنبه تعطیل شد محدودیت‌های ترافیکی محور‌های شمالی مدارس قم فردا چهارشنبه ۱۲ آذر تعطیل شد تهران چهارشنبه ۱۲ آذر تعطیل است؟ مترو و اتوبوس در این روز برای زنان تهرانی رایگان شد وزارت بهداشت: آنفلوانزا طی یک ماه آینده در سراسر کشور اوج می‌گیرد

نرخ زاد و ولد در ایران به ۰.۷ درصد رسید

معاون بهداشتی وزیر بهداشت گفت: میزان تولد کشور در یک و نیم دهه اخیر ۳۰ درصد کاهش یافته است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۲ - ۲۰ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 10
کد خبر: ۱۱۷۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، کمال حیدری در نشست توجیهی اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در حوزه وزارت بهداشت که شامگاه یکشنبه در دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار شد، به بیانیه سیاست‌های جمعیتی رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و اظهار داشت: مسئله جمعیت امروزه نه فقط یک مسئله شرعی، اعتقادی، اقتصادی و فرهنگی بلکه یک مسئله ملی است.

وی با تاکید بر مشارکت فعال همه دستگاه‌ها در مسئله افزایش جمعیت افزود: در این قانون برخلاف قوانین دیگر همه جوانب در نظر گرفته شده بنابراین برای پیشبرد این هدف تلاش صورت گیرد، زیرا تاکنون فرصت‌های زیادی را از دست دادیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت یادآور شد: وزارت بهداشت به عنوان خط اول تماس با مردم در بحث مشاوره جامعه است و در دل مشاوره‌ها می‌توان افراد را به فرزندآوری و ازدواج تشویق کرد.

حیدری به درمان ناباروری‌ها اشاره کرد و گفت: به دلیل ظرفیت‌های ارزشمند وزارت بهداشت سهم این وزارتخانه بسیار مهم است و مراکز مشاوره ازدواج، مراکز درمانی، حوزه دانشجویی، خیران و مراکزی که وجوه اجتماعی ارزشمندی دارند را ظرفیت‌های این وزارتخانه است و باید از ظرفیت سمن‌ها در آگاه‌سازی مردم و تشویق آنان برای فرزندآوری استفاده کرد.

وی به کاهش فرزندآوری در کشور اشاره کرد و افزود: باید برنامه‌ریزی بیشتری برای افراد تحصیل کرده برای تشویق به فرزندآوری صورت گیرد.

حیدری با بیان اینکه نرخ زاد و ولد در کشور در ۱۵ سال گذشته ۳۰ درصد کم شده و متوسط رشد جمعیت از ۲.۵ درصد به ۰.۷ درصد رسیده است خاطرنشان کرد: استان مازندران بعد از استان گیلان کمترین نرخ زاد و ولد و بیشترین رشد جمعیت سالمندی را داراست و از سال ۱۳۸۵ سالانه ۳.۲ درصد از جمعیت جوانان کاهش پیدا کرده و میانگین سن جمعیت به ۳۲ سال رسیده که وضعیت نگران کننده است.

آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی نماینده، ولی فقیه در استان مازندران نیز در این نشست اظهار داشت: باید کمک کرد تا ظرفیت و استعداد‌های افزایش جمعیت فعلیت پیدا کند و وقتی می‌شود نسل‌های جدید از فیض وجود برخوردار شوند و وسیله رحمت الهی باشند نباید جلوی ورود آن‌ها را گرفت.

وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری جمعیت جوان را خلاق و مبتکر می‌دانند افزود: زمانی که جمعیت جوان نداشته باشیم خلاقیت و ابتکار نیز کاهش می‌یابد.

نماینده، ولی فقیه در استان مازندران با تاکید براینکه آسیب‌های امنیتی را باید در نظر گرفت ادامه داد: ما نباید شعاری عمل کنیم بلکه باید راهکار بدهیم و برای عمل به این راهکار‌ها اعتقاد و باور داشته باشیم./تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار