یک نفتکش در تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت ارتش یمن تحرکات نظامی عربستان برای آغاز جنگ زمینی را ناکام گذاشت اوج وقاحت ترامپ: نفت ونزوئلا هدیه به مردم آمریکاست! افشای جزئیات تجارت ترامپ در بحبوحه جنگ تروریستی علیه ایران تنگه هرمز یقه صهیونیست‌ها را گرفت؛ سوخت در اسرائیل گران شد اعتراف رسانه عبری: فقط حمله هوایی انجام دادیم و دیگر هیچ اضطراب و بی‌پولی جنگ ترامپ علیه ایران در خانه‌های نظامیان آمریکایی طالبان: امنیت مرزها تأمین است کشورهای منطقه نگران نباشند هشدار شدید فرماندهان ارشد آمریکا به هگست درباره ادامه جنگ علیه ایران حماس: تروریسم شهرک‌نشینان با حمایت مستقیم نتانیاهو ادامه دارد شیخ نعیم قاسم: شکست اسرائیل در سه جنگ به دلیل پایداری مردم بود روسیه: هرگز از سلاح هسته‌ای به‌عنوان ابزار ارعاب استفاده نمی‌کنیم سفیر آمریکا گزافه‌گویی ضدایرانی وزیر خزانه‌داری را تکرار کرد آمریکا دنبال مالکیت میادین نفتی ونزوئلا/غارت 90 میلیارد بشکه نفت مفت جو کنت مدعی شد: آمریکا می‌تواند به ایران با سلاح هسته‌ای حمله کند غریب‌آبادی: هیچ کشتی‌ای بدون مجوز ایران نمی‌تواند از تنگه هرمز عبور کند

سرویس مخفی آمریکا: تهدیدات ایران علیه ترامپ را جدی می‌گیریم

سرویس مخفی آمریکا: تهدیدات ایران علیه ترامپ را جدی می‌گیریم «جاستین ویلان» سخنگوی سرویس مخفی آمریکا گفت:سرویس مخفی ایالات متحده همه تهدیدات علیه افراد تحت حفاظتش را جدی می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۲۵ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 15
کد خبر: ۱۱۷۸۱۱

به گزارش راهبرد معاصر نشریه «نیوزویک» در گزارشی اعلام کرد دو سال پس از ترور تحسین‌شده‌ترین مقام نظامی ایران، سرویس مخفی ایالات متحده همچنان به ردیابی و نظارت بر تهدیدهای انتقام‌جویانه علیه دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق آمریکا که دستور اقدامی را داد که منطقه را شوکه کرد، ادامه می‌دهد.

به گزارش نیوزویک، «جاستین ویلان» سخنگوی سرویس مخفی آمریکا به این نشریه گفت «سرویس مخفی ایالات متحده همه تهدیدات علیه افراد تحت حفاظتش را جدی می‌گیرد»، اما طبق پروتکل، او به جزئیات در مورد فرآیند اجرا شده برای بررسی تهدیدات احتمالی نمی‌پردازد.

ویلان افزود به منظور حفظ امنیت عملیات، سرویس مخفی درباره ابزارها و روش‌های مورد استفاده برای انجام عملیات حفاظتی یا اطلاعات در خصوص حفاظت از افراد صحبت نمی‌کند.

تشدید تهدیدهای ایران به انتقام در دومین سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حمله تروریستی آمریکا به دستور دونالد ترامپ رئیس‌جمهور وقت این کشور، واهمه در دل مقام‌های دولتی و امنیتی این کشور و عاملان این ترور انداخته است.

اخیراً «مایک پامپئو» وزیر خارجه سابق آمریکا که از عوامل اصلی طرح ترور سردار سلیمانی بود از دولت جو بایدن خواست که از او و دیگر آمریکایی‌ها حفاظت کند. هراس پامپئو در واکنش به صحبت‌های آیت‌الله «سید ابراهیم رئیسی» در مراسم سالگرد ترور سرداران شهید مقاومت بود.

رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران در مراسم دومین سالگرد شهادت سردار سپهبد قاسم سلیمانی خطاب به آمریکایی‌ها گفت: حاج قاسم سلیمانی مهمان رسمی نخست‌وزیر عراق بود، شما هم سیادت عراق را شکستید و هم یک ملت را ترور کردید، نه یک شخص را. در این جنایت هولناک که بر همه امت اسلامی بسیار سخت و گران آمد چه باید کرد؟ باید متجاوز و قاتل و جنایتکار اصلی رئیس جمهور وقت امریکا محاکمه شود، باید قصاص شود، باید حکم خدا در مورد او جاری شود.

پایگاه خبری «واشنگتن اگزمینر» هم با اشاره به اظهارات یک مقام آمریکایی در زمینه تحریم ده‌ها آمریکایی توسط ایران و تهدیدهای ایران علیه مقامات دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا گزارش داد دولت جو بایدن در این زمینه نگران است.

به نوشته این رسانه آمریکایی، «جیک سالیوان» ماشور امنیت ملی کاخ سفید در واکنش به مواضع سردار «اسماعیل قاآنی» فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران و آیت‌الله رئیسی گفت که دولت واشنگتن از شهروندان آمریکایی محافظت خواهد کرد.

سردار قاآنی در سخنرانی خود تاکید کرده بود «هرجا لازم باشد زمینه انتقام از آمریکایی‌ها را از درون خانه‌های خودشان و با افرادی از کناردست خودشان فراهم می‌کنیم، بدون این‌که ما حضور داشته باشیم». وی همچنین گفته بود «اگر عاقلانی در آمریکا پیدا شدند که با کسانی که جنایت ترور سردار سلیمانی را مرتکب شدند برخورد کنند، این کار برای آمریکا بسیار کم هزینه‌تر است از این‌که مردان جبهه مقاومت بروند و انتقام بگیرند».

رهبر معظم انقلاب نیز در دیدار با خانواده و ستاد سالگرد شهید سلیمانی مجدداً به موضوع تقاص از قاتلان شهید سلیمانی اشاره کردند و فرمودند: « قاتل سلیمانی و آمر به قتل سلیمانی باید انتقامشان را پس بدهند.»

در روزهای اخیر هم پویانمایی برگزیده پویش «قهرمان» که به موضوع انتقام از قاتلان شهید سلیمانی پرداخته بازتاب گسترده‌ای در بین رسانه‌ها و سیاستمداران آمریکایی داشته است.

این پویانمایی که با عنوان «انتقام حتمی است» توسط پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر حفظ و نشر آثار رهبر معظم انقلاب منتشر شد، به ابعاد موضوع انتقام خون شهید سلیمانی می‌پردازد.

«جان کربی» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا در مصاحبه با شبکه فاکس نیوز در مورد پویانمایی «انتقام حتمی است»، گفت: ما به تازگی از این موضوع مطلع شده‌ایم و در حال بررسی آن هستیم. ما هر تهدیدی از سوی ایران را کاملاً جدی می‌گیریم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار