نحوه تشخیص ابتلا به کرونا در گذشته-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

نحوه تشخیص ابتلا به کرونا در گذشته

دانشمندان آمریکایی رایج‌ترین علائمی که نشان دهنده ابتلا به کرونا در گذشته است را منتشر کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۱ - ۲۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 18
کد خبر: ۱۱۸۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر اصلی‌ترین راه برای شناسایی ابتلا به کرونا انجام تست است. با این وجود، بسیاری از افراد فاقد علائم بیماری بوده و یا در صورت داشتن علائم خفیف، کمتر ممکن است تست بدهند. یکی از سوالات رایجی که در میان مردم مطرح می‌شود، این است که از کجا بفهمیم که در گذشته به کووید ۱۹ مبتلا شده ایم.

در این مطلب به علائمی که نشان دهنده ابتلای شما در گذشته به کروناست می‌پردازیم:

۱- سرماخوردگی شدید: به هیچ عنوان عجیب نیست که در فصل زمستان شاهد ابتلا به سرماخوردگی باشید. اما اگر از اواخر سال ۲۰۱۹ شاهد سرماخوردگی شدیدی بودید که بیش از دو هفته طول کشیده است، احتمالا به کرونا مبتلا شده اید، زیرا سرماخوردگی‌های معمولی کمتر از یک هفته بدن را درگیر می‌کند.

۲- تنگی نفس: داشتن تنگی نفس یکی از مشکلات رایج در افراد مبتلا به کروناست. در این موارد فرد تصور می‌کند که به برونشیت مبتلا شده است. تنگی نفس ناشی از کرونا در بلند مدت همراه بیمار است.

۳- سرفه مداوم: اگر برای یک بازه زمانی طولانی شاهد سرفه‌های شدید و خشک هستید، این امر می‌تواند یکی از علائم ابتلا به کرونا باشد. این سرفه‌ها به طور معمول در ابتدا خفیف بوده و به مرور طی ۵ تا ۷ روز تشدید می‌شود.

۴- ورم ملتحمه: در این حالت سفیده چشم حالت سرخ و خونی پیدا می‌کند. داشتن دید تار، صورتی شدن چشم، و ریزش اشک از مواردی است که نشان دهنده ابتلا به کروناست.

۵- درد قفسه سینه یا تپش قلب: متاسفانه کرونا می‌تواند قلب را نیز درگیر کند. در این موارد فرد احساس سختی در سینه می‌کند. تمامی این موارد ممکن است پس از التیام بیماری بروز کند. ۲ هفته پس از ابتلا این موارد خفیف و ۶ هفته پس از ابتلا این علائم می‌تواند به صورت شدید در فرد ظاهر شود.

۶- بی حالی شدید: که می‌تواند در بلند مدت حتی پس از التیام بیماری نیز فرد را درگیر کند.

۷- از دست دادن حس بویایی و چشایی: این موضوع نیز می‌تواند حتی پس از درمان بیماری همراه فرد باشد و یا فرد حس ضعیف‌تر چشایی یا بویایی نسبت به گذشته داشته باشد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده