رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

محکومیت یک زن در کره شمالی به جرم نجات کودکش از آتش!

محکومیت یک زن در کره شمالی به جرم نجات کودکش از آتش! یک زن در کره‌شمالی به جرم نجات کودکانش از آتش، به جای خارج کردن عکس رهبر این کشور، مجرم شناخته شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۳ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 23
کد خبر: ۱۱۹۰۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، خبرگزاری پیونگ‌یانگ در خبری اعلام کرد: این زن بعد از بازجویی صورت گرفته مشخص شد در زمان وقوع آتش‌سوزی در خانه‌اش به جای بیرون آوردن عکس کیم‌جونگ اون، ۲ فرزندش را از آتش نجات داده و تصاویر رهبر این کشور در آتش سوخته است.

به نوشته رسانه‌ها، در صورت اثبات جرم این مادر او به زندان طولانی‌مدت با اعمال شاقه محکوم خواهد شد. همچنین او و فرزندانش از این پس حق استفاده از خدمات درمانی در بیمارستان‌ها یا بهره‌گیری از درمان سوختگی‌های حاصله از این حادثه را هم ندارند!
بر اساس قانون کره‌شمالی مردم این کشور باید تصاویر رهبران کشور را در خانه‌های خود نصب کنند. در قانون کره شمالی آمده است این تصاویر در همان جایگاه رهبران بوده و بی‌احترامی به تصاویر کیم، پدر و پدربزرگش، به معنای بی‌احترامی مستقیم به او بوده و جزو جنایات غیرقابل بخشش در این کشور به شمار می‌رود!/خبرآنلاین

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار