پرونده انحراف وزارت صمت از دستورالعمل خودرو به نهاد‌های نظارتی ارسال شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی ۷۱هزار و ۵۳۶ تومان شد جزییات پیش فروش بلیط قطار اربعین جزئیات بخشودگی جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث ۱۴۰۴ قیمت جدید طلا و سکه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴ / سکه ۲.۵ میلیون سقوط کرد وزیر نیرو: هیچ واحد صنعتی به دلیل کمبود برق تعطیل نمی‌شود بنیاد مسکن: برآورد اولیه خسارات حمله اسرائیل بین ۳ تا ۴ همت بود خبر جدید درباره وصول چک‌های بانکی قیمت جدید طلا و سکه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ / کف قیمتی سکه شکسته شد قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ / دلار یک کانال سقوط کرد جزئیات احکام مالیاتی بسته حمایتی دولت / تمدید برخی مواعد مالیاتی با ابلاغیه رئیس‌جمهور؛ پرداخت تسهیلات تکلیفی تا پایان تیر تمدید شد حقوق کارگران دو برابر شد + جدول واریز یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی حساب برای این دهک‌ها خبر مهم درباره کالابرگ / نحوه اعتراض به دهک‌بندی و ارائه درخواست بازبینی

زمان توزیع سود سهام از طریق سجام+ جزئیات

رئیس سازمان بورس با اشاره به این که حدود ۲۷۰ شرکت، سود سهامداران در سال جاری را از طریق سجام واریز کردند اما بقیه همکاری نکردندگفت: سال آینده همه شرکتها ملزم به توزیع سود از طریق سجام هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۰ - ۰۴ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 24
کد خبر: ۱۱۹۱۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجید عشقی با اشاره به اهمیت موضوع توزیع سود تقسیمی شرکت‌ها گفت: یکی از موضوعات مهم به سود سال‌های گذشته سهامداران خرد مربوط می‌شود که در شرکت‌ها باقی مانده و به دلایل مختلف واریز نشده است.

 

رئیس سازمان بورس افزود: این سازمان پیگیری می‌کند سود‌های توزیع نشده سال های گذشته سهامداران خرد از طریق سجام پرداخت شود که از مصادیق حق الناس است.

 

وی ادامه داد: حدود 270 شرکت، سود سهامداران در سال جاری را از طریق سجام واریز کردند اما بقیه همکاری نکردند. از این رو با توجه به امکانات موجود و ضمانت‌های اجرایی قطعا با این شرکت‌ها برخورد خواهد شد. سال آینده تمام شرکت ها ملزم هستند سود سهامداران را از طریق سجام توزیع کنند. به طوری که دیگر مجبور نباشند از این بانک به آن بانک مراجعه کنند بلکه بتوانند بصورت متمرکز سود سهام را دریافت کنند.

 

عشقی با اشاره به این که ضمانت اجرایی این موضوع، پیش بینی اصلاحیه‌های قانونی است که در انتظار تصویب مجلس است، اذعان داشت: سود شرکت‌ها تقریباً 10 تا 12 ماه بعد از اتمام سال مالی واریز می‌شود. با اصلاح قانون پیش بینی می‌شود سود‌ها با سرعت بیشتر و با فاصله زمانی کمتر واریز شود. در این خصوص پژوهشی انجام شده که شرکت‌ها در طول سال هم ملزم باشند در مقاطع سه ماهه، سود را تقسیم و به سهامداران اعلام کنند.

 

وی اذعان داشت: سود سهامداران هیچ گونه رسوبی در حساب‌های شرکت سپرده گذاری مرکزی ندارد و فوری به حساب سهامداران واریز می‌شود. با توجه به آیین نامه‌های انضباطی و مجازات‌های مختلف وضع شده، برخی شرکت ها با توجه به منافعی که از محل این سود‌ها در حساب کسب می‌کنند بازهم حاضرند مجازات‌ها را بپذیرند اما سود را پرداخت نکنند.

 

به گفته عشقی، سازمان بورس در صدد است از طریق اصلاح قانون، مجازات‌ها را به نحوی در نظر گیرد که دیگر این موارد تکرار نشود و شرکت ها به موقع سود‌ها را پرداخت کنند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار