پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

تذکر ۲ نماینده مجلس؛ وزارت خارجه با دولت کانادا برخورد کند

نماینده مشهد و سرپل ذهاب نسبت به استفاده از واژه جعلی خلیج عربی از سوی وزارت خارجه کانادا واکنش نشان دادند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۶ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 26
کد خبر: ۱۱۹۵۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام نصرالله پژمانفر نماینده مشهد در مجلس در جلسه علنی امروز(چهارشنبه 6 بهمن) قوه مقننه طی تذکری شفاهی،گفت: دولت حقیر کانادا که هنوز در یوغ بردگی دولت بریتانیا قرار دارد در اقدامی از واژه خلیج عربی در واژگان دستگاه‌های خود استفاده کرده است. وزارت امور خارجه حتما باید با این موضوع برخورد کند.

 

وی ادامه داد: تا تاریخ بشریت بوده نام خلیج فارس، فارس بوده و متعلق به ایران اسلامی می‌باشد. "ای مگس عرصه سیمرغ نه جولانگه توست" انتظار می‌رود وزارت خارجه به این موضوع رسیدگی کند.

 

شهریار حیدری نماینده سرپل ذهاب در ممجلس نیز طی تذکری شفاهی گفت: دریای خلیج فارس حتی بر روی قدیمی ترین نقشه ها با عنوان خلیج فارس ثبت شده است، اگر خود کشورهای عربی نیز نگاهی به نقشه های تاریخی بیندازند با این واقعیت روبرو می شوند. بنده در کتابخانه بغداد نیز که یکی از معتبرترین کتابخانه های عربی می باشد این موضوع را دنبال کردم و متوجه شدم همیشه از این دریا با عنوان خلیج فارس یاد شده است.

 

وی ادامه داد: هیچ گاه در تاریخ از این دریا با عنوان خلیج عربی یاد نشده است. کشورهای عربی نباید تحت تأثیر انگلیس، آمریکا و رژیم صهیونیستی که به دنبال ایجاد تفرقه در منطقه هستند، قرار بگیرند.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس تصریح کرد: این کشورها در طول سالیان گذشته به دنبال ایجاد تفرقه بین کشورهای منطقه بوده اند که یکی از آن ها استفاده از عنوان جعلی برای خلیج همیشه فارس است. خلیج فارس برای همیشه خلیج فارس خواهد ماند و خود کشورهای عربی نیز به این واقعیت واقف هستند. هیچ گاه در نقشه های تاریخی از عنوانی غیر از خلیج فارس و یا بحر فارس برای این دریا استفاده نشده است.

 

روز گذشته صفحه رسمی توئیتر وزارت خارجه دولت کانادا از حمله نیروهای انصارالله یمن به پایتخت امارات متحده عربی و تشدید خشونت‌ها ابراز نگرانی کرد.وزارت امور خارجه کانادا حمله نیروهای انصارالله را مرگبار خوانده و از عبارت خلیج عربی به جای خلیج فارس استفاده کرده است.

 

دولت کانادا گفته بیش از 70 غیرنظامی در حمله هوایی به یک بازداشتگاه در یمن کشته شدند و حملات بیشتر در عربستان سعودی، یمن و امارات همچنان ادامه دارد.

 

در این پیام توییتری کانادا از همه طرف‌ها خواسته با قدرت تنش زدایی کنند و بر حمایت از تلاش‌های فرستاده ویژه سازمان ملل برای یمن تأکید کرده است.

 

وزیر بهداشت یمن سه شنبه این هفته اعلام کرده پس از بمباران بازداشتگاه «صعده»، 91 نفر جان باختند و 236 نفر زخمی و در بیمارستان بستری شدند.

 

یمن از فروردین ماه 94 مورد حملات عربستان سعودی و برخی کشورهای عربی قرار گرفت. این اتفاق پس از استعفای عبدربه منصور هادی، رئیس جمهور وقت یمن رخ داد که از این کشور خارج شده بود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار