ارتقای هویت شهری، زمینه ساز کاهش آسیب های اجتماعی در شهرها می‌شود-راهبرد معاصر
برنامه هفتم منابع مناسبی برای بالندگی دانشگاه‌ها فراهم کرده است خطیب: امنیت و قدرت ایران مورد اعتراف دوست و دشمن است رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه

ارتقای هویت شهری، زمینه ساز کاهش آسیب های اجتماعی در شهرها می‌شود

وزیر کشور با تاکید بر اینکه راهکار کاهش آسیب‌های اجتماعی در تقویت هویت‌های شهری است، گفت: شهرداران بایستی به تناسب ظرفیت شان در ارتقای هویت‌های شهری کوشا باشند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۱۹ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 February 08
کد خبر: ۱۲۱۴۱۶

به گزارش راهبرد معاصر  احمد وحیدی در مشترک با شهرداران استان خوزستان با تاکید بر ضرورت حفظ و ارتقای هویت و فرهنگ شهری، خاطرنشان کرد: از مهم ترین وظایف شهرداری ها ارتقای هویت فرهنگی شهرهاست.

وزیر کشور خطاب به شهرداران شهرهای استان خوزستان گفت: استان خوزستان با داشتن ظرفیت های عظیم فکری، تاریخی و همچنین داشتن علما، شهدای گرانقدر هشت سال دفاع مقدس و مفاخر بزرگ علمی و فرهنگی از پتانسیل بالایی در تقویت هویت شهری برخوردار است و باید از سرمایه ها به نحو موثری استفاده شود.

وحیدی در ادامه سخنان خود با اشاره به این واقعیت که ریشه بخش مهمی از آسیب های اجتماعی در مسائل هویتی و فرهنگی است، اظهار داشت: آسیب های اجتماعی در بخش هایی از شهرهای کشور نمود دارد که هویت ها و هنجار های اصلی فرهنگی دچار خدشه شده است.

وی اظهار داشت: امروز با تلاش همه دستگاهها شهرهای کشور به لحاظ سطح رفاهی ارتقا یافته اما باید همراستا با پیشرفت در حوزه های مادی، بایستی توجهی افزون تر به مسائل هویت تاریخی و فرهنگی شهری هم داشته باشیم.

وی همچنین گفت: باید با تقویت هنجارهای اجتماعی و تلاش برای کاهش آسیب های اجتماعی اعتماد و همبستگی اجتماعی را در شهرها ارتقا دهیم در این پروسه نقش شهرداری ها بسیار تعیین کننده است.

وحیدی همچنین به ضرورت آموزش شهرداران اشاره کرد و گفت: شهرداران باید ابتکار عمل و خلاقیت لازم را برای پیشبرد مسائل پیچیده شهری داشته باشند و در این عرصه ارتقای یادگیری در حوزه مدیریت دانش بسیار اساسی است.

وی گفت: امروز در حوزه مدیریت شهری مسائلی نظیر اقتصاد شهری، زیباسازی و مبلمان شهری مطرح است و در این راستا لازم است شهرداران با بهره گیری از نظرات نخبگان و کارآفرینان به سهم خودشان در توسعه و آبادانی کشور عمل نمایند.

وزیر کشور در پایان با بیان اینکه باید متوجه مسئولیت مان در اداره کشور باشیم؛ گفت: باید به تناسب مسئولیت و حوزه اختیارات در جهت جلب رضایت مردم عزیز تلاش کنیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده