سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

حاجی دلیگانی: وزرا به وضعیت معیشتی مردم توجهی ندارند

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس در بودجه سال 98 تصویب کرد تا 14 میلیارد دلار به کالاهای اساسی تخصیص داده شود، گفت: با گذشت 2 ماه از سال دولت تاکنون اعلام نکرده است برای اختصاص این مبلغ چه برنامه‌ای دارد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۲ - ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 May 28
کد خبر: ۱۲۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس گفت: وزرا برای تعیین تکلیف اقلام اساسی مردم و وضعیت معیشتی آنها توجه ندارند.


حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس در بودجه سال 98 تصویب کرد تا 14 میلیارد دلار به کالاهای اساسی تخصیص داده شود، گفت: با گذشت 2 ماه از سال دولت تاکنون اعلام نکرده است برای اختصاص این مبلغ چه برنامه‌ای دارد.

 

 

وی با بیان اینکه قرار بود مسئولان دولتی نیز با حضور در کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس درباره این موضوع گزارشی به نمایندگان ارائه کنند که این اتفاق نیز تاکنون رخ نداده است، افزود: اکنون یکی از موضوعات بسیار مهم کشور تصمیم‌گیری در خصوص نحوه تخصیص 14 میلیارد دلار برای تأمین کالاهای اساسی است که باید هرچه زودتر در این زمینه تصمیم‌گیری شده تا بر سر سفره‌های مردم برسد. تاکنون کمیسیون چندین جلسه برای تصمیم‌گیری در این زمینه برگزار کرده است اما وزرای دولت در جلسات حضور نیافتند و این رفتار صحیح نیست.

 

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس با تاکید براینکه بنده بارها در جلسات علنی پارلمان درباره این موضوع تذکر و اخطار داده‌ام، اظهار داشت: قرار بود وزرای صنعت و اقتصاد در جلسات کمیسیون برنامه و بودجه حضور پیدا کنند که این اتفاق رخ نداده است.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس با تاکید براینکه وزرا برای تعیین تکلیف اقلام اساسی مردم و وضعیت معیشتی آنها توجه ندارند، عنوان کرد:امیدوارم هر چه سریعتر جلسه‌ای با حضور مسئولان دولتی، مرکز پژوهش‌های مجلس و سایر صاحب نظران این موضوع در کمیسیون برگزار شود تا سریعتر برنامه‌ای در این زمینه تدوین شود.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار