عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

آمریکا به رئیس جمهور اوکراین پیشنهاد خروج داده است

رسانه‌های آمریکایی خبر دادند که مقامات واشنگتن به «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین پیشنهاد خارج کردن وی از این کشور را داده اند و این در حالی است که او گفته در کی یف خواهد ماند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۸ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 26
کد خبر: ۱۲۳۸۱۴

به گزارش راهبردمعاصر، روزنامه واشنگتن پست گزارش داد که مقامات دولت آمریکا برای خارج کردن «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین از کی یف اعلام آمادگی کرده‌اند.

واشنگتن پست در ادامه می‌نویسد که مقامات دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا همچنین درباره مکان‌های امنی که او بتواند دولت در تبعید اوکراین را رهبری نماید، بحث و گفتگو کرده‌اند.

روزنامه مذکور به نقل از یک مقام ارشد آمریکایی می‌نویسد: نمایندگان دولت آمریکا در روز‌های اخیر با زلنسکی درباره مسائل امنیتی مختلفی از جمله امن‌ترین مکان‌ها برای استقرار رئیس‌جمهور برای اطمینان از تداوم دولت اوکراین صحبت کرده‌اند.

همچنین «آدام شیف» رئیس کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا در اظهاراتی مشابه، مدعی شد که دولت ایالات متحده در تلاش بوده است تا زلنسکی را از «تهدید شخص او» آگاه کند و «آماده است به هر نحوی به او کمک کند».

در همین رابطه یک مقام اوکراینی ناشناس نیز به واشنگتن پست گفته است که تیم امنیتی زلنسکی آماده است تا او را به مکانی امن منتقل کند، اما وی از خروج از پایتخت اوکراین با ادامه درگیری‌ها با روسیه خودداری کرده است.

روز جمعه، پس از اینکه کاخ سفید اعلام کرد که «در حال تلاش برای ارائه طیف وسیعی از حمایت‌ها» از زلنسکی است، رئیس‌جمهور اوکراین ویدئویی را منتشر کرد که او و دستیارانش را در خیابان‌های کیف نشان می‌داد.

وی در این پیام ویدئویی با تاکید بر اینکه شهر را ترک نخواهد کرد، گفت: ما همه اینجا هستیم، سربازان ما اینجا هستند. ما از استقلال خود دفاع می‌کنیم.

در حالی که عملیات ویژه روسیه در اوکراین وارد سومین روز خود شد، انفجار‌هایی در شمال غربی کی یف در بامداد روز شنبه گزارش شده است.

درگیری‌ها در اوکراین پس از آن آغاز شد که «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه از اقدام نظامی با هدف «غیر نظامی» و «نازی زدایی» کردن اوکراین خبر داد./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده