سرفه‌های اُمیکرون تا چند روز خطرناک است؟-راهبرد معاصر
هزینه‌های سلامت ۶۰ درصد افزایش یافته است علل و علائم ناباروری را بشناسید استعفای ۳ عضو شورای شهر کرگان در پی به آتش کشیدن شهردار این شهر + عکس تهران گرم می‌شود؛ پایداری آلودگی تا هفته آینده سند ساماندهی رمزدارایی‌ها تصویب و ابلاغ شد ۲ منطقه رکوردار سرما شدند + جزئیات ثبت نام رشته‌های بدون آزمون کنکور ۱۴۰۳ آغاز شد پاشیدن اسید به بدن سگ‌ها در بندرانزلی / اطلاعیه محیط زیست  بازداشت کلاهبرداران میلیاردی خرید اینترنتی و برنده شدن خودرو در زنجان در نوزدهمین جلسه رسیدگی به پرونده چای دبش چه گذشت؟ جولان ویروس آنفولانزا و کرونا در خراسان شمالی اعلام جرم علیه روسای چند اداره دولتی و کارمندان آنها /دستگیری یکی از روسای اتاق اصناف عضو شورای شهر: ۲۰ درصد از پله برقی‌های تهران خراب و از رده خارج هستند محمد درویش، فعال محیط زیست: ۸ درصد جنین‌ها در ایران به‌خاطر آلودگی شدید هوا مرده به دنیا می‌آیند «ویروس جدید چینی» به ایران رسید؟ / پاسخ وزارت بهداشت

سرفه‌های اُمیکرون تا چند روز خطرناک است؟

پس از گذشته ۱۰ روز ماندگاری سرفه‌ها جزو عوارض ناشی از این بیماری است و خطری برای دیگران ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 26
کد خبر: ۱۲۳۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر یک متخصص بیماری‌های عفونی با بیان اینکه سرفه هم جزو علائم و هم جزو عوارض ناشی از ابتلا به سویه اُمیکرون محسوب می‌شود، گفت این سرفه‌ها فقط تا ۱۰ روز نشانه علائم بیماری بوده و احتمال انتقال ویروس از طریق آن‌ها وجود دارد.

 علیرضا جانبخش با اشاره به علامت بارز سرفه در مبتلایان سویه جدید اُمیکرون، گفت: سرفه در این بیماری هم جزو علائم است و هم جزو عوارض محسوب می‌شود. اغلب مبتلایان به اُمیکرون علائم سرفه را دارند که تا مدتی پس از بیماری هم ماندگار است.

جانبخش خاطرنشان کرد: در ۱۰ روز ابتدای ابتلا، این سرفه‌ها علائم بیماری است و در این مدت امکان انتقال ویروس از طریق این سرفه‌ها به افراد دیگر وجود دارد.

این متخصص بیماری‌های عفونی گفت: پس از گذشته ۱۰ روز ماندگاری سرفه‌ها جزو عوارض ناشی از این بیماری است و خطری برای دیگران ندارد.

جانبخش درخصوص خطرات این عارضه گفت: در صورتی که فرد در کنار سرفه، تنگی نفس و کاهش سطح اکسیژن نداشته باشد، این سرفه‌ها برای فرد خطرناک نبوده و تنها نشانه التهاب نای است.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه خاطرنشان کرد: در صورتی که افراد در کنار سرفه تنگی نفس یا افت سطح اکسیژن خون دارند، باید به پزشک مراجعه کرده تا میزان درگیری ریه‌ها مشخص شود./پانا

مطالب مرتبط
ارسال نظر