سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

مرزهای ایران اسلامی از ثبات و امنیت بالایی برخوردار است

مرزهای ایران اسلامی از ثبات و امنیت بالایی برخوردار است فرمانده هوانیروز ارتش گفت: در سایه تلاش و مجاهدت نیروهای مسلح امروز مرزهای ایران اسلامی از ثبات و امنیت بالایی برخوردار است و این از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۵ - ۰۷ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 26
کد خبر: ۱۲۳۹۵۱

به گزارش راهبرد معاصر امیر سرتیپ یوسف قربانی فرمانده هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی با کمک جوانان متخصص در قطعه‌سازی پیشرفت‌های چشمگیری داشته و از ظرفیت بالایی برخوردار است و در همین راستا، سامانه دید در شب و همچنین موشک‌هایی با برد چندین کیلومتر بر روی بالگرد نصب‌شده و مرحله آزمایش را با موفقیت پشت سر گذاشته شده است.

فرمانده هوانیروز ارتش که در آیین تکریم و معارفه فرمانده پایگاه هوانیروز مشهد سخن می گفت، تاکید کرد: امروز سه اصل مهم ولایت‌محوری، عدالت‌محوری و شایسته‌سالاری در نیروهای مسلح و نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی وجود دارد که کارکنان با سرلوحه قرار دادن این سه اصل در جهت پیشبرد مأموریت‌های محوله گام برمی‌دارند.

امیر سرتیپ قربانی تأکید کرد: در سایه تلاش و مجاهدت نیروهای مسلح امروز مرزهای ایران اسلامی از ثبات و امنیت بالایی برخوردار است و این از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی است.

فرمانده هوانیروز ارتش گفت: دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی فرامنطقه‌ای هستند و ما تمام تهدیدات آن‌ها را رصد می‌کنیم و با تمام تجهیزات به‌روز شده در مقابل آن‌ها می‌ایستیم تا قدرت بازدارندگی نظام را حفظ کنیم.

امیر سرتیپ رضا آذریان فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نیروی زمینی ارتش نیز در این مراسم بیان داشت: جمهوری اسلامی ایران با کسب توانمندی دفاعی تأثیر بسزایی بر تحولات بین‌المللی داشته است. قدرت بازدارندگی ایران اسلامی بیانگر راهبرد و دکترین دفاعی ماست چراکه هرکجا دشمن حضور داشته باشد به‌شدت و قاطعانه با آن‌ها برخورد می‌کنیم.

وی به تبیین مأموریت‌های هوانیروز پرداخت و تصریح کرد: خلبانان بالگرد همواره در مناطق صعب‌العبور مأموریت‌های سنگینی را به انجام رسانده‌اند و در تمام ابعاد عملیاتی، تجهیزاتی، اورژانسی در رأس خدمات‌رسانی بوده‌اند.

فرمانده قرارگاه منطقه‌ای شمال شرق نیروی زمینی ارتش گفت: هوانیروز به کمک هلال احمر آمده و اورژانس هوایی را فعال کرده است تا در مواقع ضروری به مردم کمک‌رسانی شود.

گفتنی است؛ در پایان این مراسم امیر سرتیپ قربانی ضمن قدردانی از زحمات سرهنگ خلبان ستاد «رحیم عینی» فرمانده پیشین پایگاه هوانیروز مشهد، سرهنگ خلبان ستاد «محمدرضا زارعی» را به‌عنوان فرمانده جدید این پایگاه معرفی کرد./فارس

کلمات کلیدی: هوانیروز ارتش
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار