پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها کدام خودرو‌ها مشمول مالیات می‌شوند؟ خودروی ۱۰ میلیاردی چقدر باید مالیات بدهد؟ / فرمول محاسبه مالیات خودرو‌های گران قیمت

بانک های چینی هم به روس‌ها رحم نکردند

بانک های چینی هم به روس‌ها رحم نکردند گزارشها حاکی از آن است که دو بانک بزرگ چین اعطای وام برای تأمین مالی خرید کالاهای روسی را محدود کرده اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۵ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 28
کد خبر: ۱۲۴۳۱۴

به گزارش راهبرد معاصر براساس آخرین گزارشات دو بانک و مؤسسه مالی بزرگ چین با تحریم‌های آمریکا و متحدانش به دلیل عملیات نظامی روسیه در اوکراین، تأمین مالی برای خرید مواد خام از روسیه را محدود می‌کنند.

با این حال این اقدام ممکن است موقتی باشد ولی هر چه باشد بانک‌های آی سی بی سی و بانک چین که هر دو تحت لوای دولت چین هستند تصمیم گرفته اند برای جلوگیری از خطرات احتمالی تحریم‌های آمریکا این تصمیم را اتخاذ کنند.

آی سی بی سی، بزرگترین بانک جهان از نظر دارایی، و بانک چین، بزرگترین بانک تجاری کشور چین برای تجارت ارز، به طور بالقوه ممکن است دسترسی به دلار را از دست بدهند، زیرا تأمین مالی خرید کالاهای روسیه ممکن است به عنوان حمایت از مسکو در نظر گرفته شود.

این خبر در بحبوحه آشفتگی ژئوپولتیکی و در زمان به رسمیت شناختن خودمختاری لوهانسک و دونتسک توسط روسیه و دفاع این کشور از این دو جمهور خود مختار در برابر اوکراین منتشر شد.

از زمان شروع درگیری، ایالات متحده، اتحادیه اروپا و سایر کشورهای هم پیمان به تحریم بخش‌های مختلف اقتصاد روسیه، قرار دادن مقامات در لیست سیاه و توقف خدمات هوایی از کشورهای دیگر به روسیه و از روسیه به دیگر کشورها روی آورده اند.

در سال‌های اخیر، چین خرید کالاهای روسیه را افزایش داده است، به طوری که در حال حاضر نزدیک به ۳۰ درصد نفت و گاز روسیه توسط دومین اقتصاد بزرگ جهان مصرف می‌شود.

به طوری که در سفر ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه به پکن برای بازی‌های المپیک زمستانی، دو کشور توافق کردند که همکاری در بخش مالی و تأمین گاز را تقویت کنند.

روز جمعه، چین از پذیرش قطعنامه سازمان ملل در محکومیت «تجاوز» روسیه به اوکراین، خودداری کرد./مهر

کلمات کلیدی: بانک چینی
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار